facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loedeman Timmerwerken

Loedeman Timmerwerken

Info

(af)bouw - verbouw - onderhoud - renovatie

Geschiedenis

Loedeman Timmerwerken is er voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit de afbouw van (nieuwbouw)woningen, maar o

Adres: De Wiek 77, 3774SH Kootwijkerbroek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31630437997
Stad: Kootwijkerbroek
Route: De Wiek 77
Postcode: 3774SH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van de Vliert Houtbewerking Vof Van de Vliert Houtbewerking Vof 444 meter Machinale houtbewerking. Productie van ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien, lijstwer...
Vandenbrinkdesignstaal Vandenbrinkdesignstaal 1 km Prachtige taatsdeur met een vast paneel geleverd gekregen precies zoals we hem graag ...
Recensies
Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel met Marius en terecht. Wij hebben alle 15 kozijnen van ons huis door Marius laten vervangen en hebben geen moment spijt van. Marius werkt hard en netjes, een echte vakman die ook helder communiceert en zijn afspraken nakomt!
We hebben geweldige ervaringen met Marius. Hij heeft in ons jaren dertig huis overal geluidswerend HR++ glas geplaatst. Op veel plaatsen is glas-in-lood ingebouwd, precies zoals het er van tevoren uitzag. Waar nodig hebben we nieuwe houten kozijnen, met robuuste draai-kiep ramen en deuren. Marius heeft het allemaal perfect voor ons ontworpen, laten maken en geplaatst. Hij werkt hard, snel en netjes, ook bij het opruimen en het schoonmaken van de werkplekken in huis. Het is echt prachtig geworden, we zijn er heel gelukkig mee. Zeer aan te bevelen dus!
Als je nieuwe houten kozijnen wilt is dit het adres. Erg fijn contact. Dat kan niet beter. Heldere afspraken. Prima prijs. Snelle levering. Marius is een vakman en erg vriendelijk. Aanrader dus.
Uitstekend werkende jonge vakman. Ingemeten en montage van groot kozijn met d.d en 2 x raam. 100% aan te bevelen. Idem prijs en kwaliteit. Afspraak is voor hem afspraak. Veel dank. Mvg, Michel.
Netjes en volgens afspraak
Marius begrijpt echt wat klantcontact betekend. Is proactief, professioneel en vriendelijk in zijn communicatie en verzorgd een keurig nette offerte binnen de afgesproken termijn. Echt top geregeld! Deze professional is een aanrader.
Wat zijn wij ontzettend blij met zo' n geweldige vakman. Een vakman die ook nog eens zijn afspraken nakomt en alles doet om de klant te ontzorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid