facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lodge Visdonk

Lodge Visdonk

Geschiedenis

Enkele kernwoorden zijn hier voor u uitgelicht:

Uitblazen in een bijzondere omgeving:
U heeft de mogelijkheid om heerlijk na een wandeling of fietstocht even bij te komen op het terras in de loungebanken of binnen bij de haard.
Iedereen is welkom voor een kopje koffie of een perfect biertje. De kleine kaart biedt voor iedereen, groot of klein een heerlijke lunch of gezonde snack. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de natuur en uw hond kan lekker bijtanken aan de hondenbar.

Lunchen dineren:
Voor een lunch of diner bent u bij Brasserie Lodge Visdonk op de juiste plaats. Ons restaurant heeft een regionale aantrekkingskracht, maar biedt ook de rust en het comfort voor onze zakelijke gasten. U geniet hier van specialiteiten uit de Bourgondisch-Belgisch-Franse keuken met diverse streekgerechten, altijd bereid met de beste versproducten.

Feest of gewoon gezellig samenzijn:
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of gewoon voor een gezellig samenzijn denk dan eens aan Brasserie Lodge Visdonk. Voor zowel grote als kleine groepen is de Lodge een uitstekende locatie voor een gezellige middag of avond met heerlijk borrelen, brunchen, BBQ of een warm en koud buffet (bijna) alles is mogelijk. Graag ontvangen wij u voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden door te spreken.

Trouwen op Landgoed Visdonk:
Wat is er mooier dan trouwen op een unieke locatie in een bosrijke omgeving. Brasserie Lodge Visdonk verzorgt vakkundig met veel plezier de mooiste dag van uw leven. Op originele wijze trouwen in een trouwkapel waar de ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijk voltrekt in de natuur, dit is uniek in Nederland.

Vergaderen of presentatie:
Zoekt u een besloten ruimte voor een meeting of een strakke vergadering met fietstocht en een lunch in het bos aan een grote picknicktafel, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Alle audiovisuele middelen zijn aanwezig en parkeren is gratis.
Brasserie Lodge Visdonk biedt u diverse vergaderarrangementen aan. Wij kunnen uiteraard geheel naar wens een vergaderarrangement op maat aanbieden.

Organisereren:
Bij de organisatie van bijvoorbeeld een feest, receptie, diner of productpresentatie komt heel wat kijken. Wij helpen en adviseren u hier graag bij. Maak een afspraak om de ruimten te bekijken, de sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen die geheel is afgestemd op uw specifieke wensen.

Brasserie Lodge Visdonk
Tel: 0165-536629



"Smakelijk genieten in een natuurlijke omgeving"
Adres: Rozenvendreef 2, 4707 PD Roosendaal
Stad: Roosendaal
Route: Rozenvendreef 2
Postcode: 4707 PD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: lodge visdonk menukaart, lodge visdonk kerstmenu, lodge visdonk reserveren, theehuis visdonk, brasserie lodge visdonk openingstijden, recensies lodge visdonk, lodge visdonk honden, lodge visdonk pasen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Kook. Roosendaal Restaurant Kook. Roosendaal 2 km Mooie ruim opgezette eetgelegenheid. Alleen voor de prijs en vergeleken met soortgeli...
McDonald's McDonald's 2 km Ik heb een dubbele Quarter pounder besteld hierbij heb ik aangegeven dat ik geen aug...
Brasserie 2Eat Brasserie 2Eat 3 km Het is lang geleden dat is zo goed heb gegeten als hier. Ik heb de meeste All-You-Can...
Frites Cuisine Frites Cuisine 4 km Lekker gegeten. Zelf vind ik friet/patat die wat knapperiger en donkerder afgebakken ...
Recensies
Heerlijk gegeten buiten op het terras kijkend naar het bos Eten is niet heel goedkoop,maar wel lekker! Vegetarische menuopties: Diverse vega gerechten op de kaart Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid
Wat een prachtige zaak. We zochten een nieuw gebied om te wandelen en kwamen uit op de Ruckphense Heide. We konden parkeren bij Brasserie Lodge Visdonk. De zaak heeft een prachtige uitstraling, precies passend bij de bos omgeving. We dronken een heerlijke cappuccino met bosbessengebak. De bediening was heel relaxed en professioneel. Ik keek even op de bierkaart, die is prachtig. Dat maak je wel anders mee. Kortom: we komen zeker nog eens terug om de lunch te proberen.
Heerlijke plek in mooie tuin. Wat een lekkere plek is the lodge toch om na een wandeling of fietstocht te genieten. Lekker op een loungebank met een drankje en een borrelplank. Wij namen de vegetarische plank met heerlijk ijs na. Een absolute aanrader!
In onze vieze mountainbikekleding naar binnen... best chique plek... Maar keurig, snel en vriendelijk geholpen. Heeeeerlijk eten.Eten: 5/5
Zondag middag geluncht. We hadden niet gereserveerd en hadden geluk. Reserveren is wel aangeraden. Zat redelijk vol bij aankomst. Vriendelijk ontvangen en naar tafel gebracht. Drankjes besteld en daarna eten. Eten was opvallend snel klaar. Heerlijk gegeten. Had al 1 scampi op voor ik de foto maakte ;-
Vanwege een gluten intolerantie vroeg ik om de allergenen kaart. Wat een teleurstelling. Het keuzemenu kon niet vanwege de saus en de enige aanpassing die ze bij mijn hoofdgerecht konden maken was de saus weglaten. Twee droge stukjes vlees, een paar spruitjes en frietjes die niet apart gefrituurd waren. Notabe hadden ze in mijn dessert van mango ijs koek verwerkt. Dat bleek dus geen glutenvrije koek geweest te zijn. Ik ben dezelfde avond en de dag erna behoorlijk ziek geweest. Voor mij geen Lodge meer. Mijn tafelgenoten hadden wel lekker gegeten, maar mij zien ze er niet meer.
Mochten niet buiten op terras zitten omdat de deur open en dicht moest omdat ik rolstoelafhankelijk ben. Want dan zaten er gasten op de trek! Er zaten al gasten buiten en ivm corona wil ik buiten zitten ipv binnen. Zeer slechte service voor gehandicapten!!
Goede service en lekker eten. De nacho's waren echt heel erg goed tov andere zaken waar we dit besteld hadden. Zacht runder gehakt, goede gesmolten kaas en voldoende dipsaus erbij. De koffies zijn ook goed en de bediening was snel en vriendelijk. Al met al goed geregeld.
Heerlijk gegeten en vriendelijk en professioneel personeel. Aanrader! Vegetarische menuopties: Uitgebreid en lekker Parkeren: Grote parkeerplaats
Mooie en sfeervolle brasserie. Personeel is vriendelijk. Het eten is altijd goed en van goede kwaliteit. Prijs- kwaliteit verhouding ook in orde. Prima uitvalsbasis om iets te drinken of te eten na een lekkere wandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid