facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locomotion Diner

Locomotion Diner

Info

voor verschillende lekkere koffie’s met gebak
de lekkerste wereld burgers
en heerlijke verse belegde broodjes
zullen wij bij locomotion altijd voor u klaar staan

Adres: Driebos 21, 6026pv Maarheeze
Telefoonnummer: 0495588690
Stad: Maarheeze
Route: Driebos 21
Postcode: 6026pv



op zoek naar gerelateerd: Family Maarheeze thuisbezorgd, Friet Maarheeze
Recensies
Leuke Amerikaanse diner, hebben lekkere hamburgers op de kaart en de frietjes zijn om je vingers bij op te eten. De milkshakes zijn ook erg lekker. En dit alles voor hele schappelijke prijzen.
Heerlijke hamburgers lekker vers bereid . Aanrader indian burger en friet loco loco echte toppertjes smaakt erg lekker. Kom hier regelmatig en alles smaakt top Service en ervaring staan hier hoog in het vaandel Tot snel ga hier zeker vaker komen leuke zaak.
Lekker gegeten! De burger was goed bereid met verse ingrediënten, en de krulfriet was lekker goudbruin gebakken. De eigenaar was vriendelijk en had tijd voor een praatje.
Aardige mensen en ze hebben voor ieder wat wils lekker eten
De Locomotion heeft lekkere broodjes voor bij de lunch of een lekkere burger met frietjes. Ze hebben zelfs een vegaburger en die smaakte prima! Lekker knappperige friet die niet te ver is! Heel vriendelijk personeel die een praatje met je maakt. Kan het zeker aanbevelen om hier langs te gaan. Men heeft ook een terras en doet aan bezorgen.
Goed eten voor een goede prijs. En het was heerlijk warm binnen op een gure dag
Heb het vandaag bestelt, en het was echt heel lekker! De cheeseburger was heel goed en de sauce ook.
Heerlijke hamburger gegeten in een jaren 60 ambiance. Personeel is vriendelijk en zorgzaam. Druk bezocht tentje, goede locatie voor treinreizigers, pal naast het treinstation. Parkeren met auto is verschrikkelijk.
Super tent. Erg leuk, origineel, Amerikaans ingericht. Heerlijke broodjes, friet en frisdrank, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Wij gaan zeker nog een keer gezellig terug. Een aanrader.
Helaas een kleine vertraging in de bezorging in verband met de drukte en een storing via thuisbezorgd maar uiteindelijk heerlijk gegeten! Ik kom zeker nog eens langs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid