facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locloods1877

Locloods1877

Info

'Locloods 1877' is het horecadeel c.q. Grand Café van de Graanrepubliek 2.0 die is gevestigd in de locomotievenloods op het adres in Bad Nieuweschans.

Onze taak

Onze missie is dat we in het horecagedeelte / het grand Cafe 'LocLoods 1877' van de coöperatie Graanrepuliek 2.0 de aan graan gerelateerde producten uit de Graanrepubliek serveren en dat we de bezoekers met deze producten kennis willen laten maken.

Producten

Over een aantal maanden zullen op deze bijzondere plek een mouterij, brouwerij, distilleerderij, pastamakerij en bakkerij geopend worden en zal de productie van havermout, graanvlokken en muesli van start gaan, er worden zoveel mogelijk gebruik gemaakt van graan uit de regio. De producten worden geserveerd in het horecagedeelte en zijn natuurlijk te koop in de winkel.

Adres: Oudezijl 1, 9693PA Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 0599312611
moc.liamg@7781sdoolcol
Stad: Nieuweschans
Route: Oudezijl 1
Postcode: 9693PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toets & Stem Toets & Stem 660 meter Muziekleraar Edwin Landman geeft pianoles, keyboardles, en zangles bij jou thuis in W...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid