facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lockforce.nl

Lockforce.nl

Info

Wij zijn een erkend beveiligings bedrijf voor het beveiligen van uw woonhuis en of bedrijfspand. Wij zijn pas tevreden als u veilig bent!

Geschiedenis

Vragen over beveiliging van uw huis en/of bedrijf, stel ze Lockforce! Wij geven u graag advies of het nu gaat om het plaatsen van sloten, het openen van deuren, inbraak preventie en het beveiligen van uw huis of bedrijf in Noord-Holland.

Wij zijn pas tevreden als u veilig bent!

Lockforce biedt expertise, vakmanschap en een snelle service op het gebied van veiligheid. Maak kennis met de kracht van Lockforce: kennis kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij zijn pas tevreden als u veilig bent! Het voorkomen van inbraak met kennis, gedegen sloten en materialen is ons vak.

We rukken uit om u te helpen bij inbraakschade of als u buitengesloten bent, maar het liefst treffen we voorzieningen om uw huis of bedrijf veiliger te maken tegen inbraak. Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zijn 24 per dag 7 dagen in de week bereikbaar om klanten te helpen na een inbraak, binnen te laten in hun huis of een passende oplossing te vinden voor uw veiligheid! Wij zijn gevestigd in Vijfhuizen - Haarlemmermeer - Noord-Holland en opereren vooral in de regio Haarlem en Meer.

Voor een onderzoek en informatie over de veiligheid van uw huis of bedrijf komen wij graag bij u langs om u vrijblijvend een deskundig advies te geven.

Bent u woonachtig of gevestigd in Noord-Holland en wilt u meer weten over de beveiliging van uw huis of bedrijf in Noord Holland, neem dan gerust contact met ons op.

Ons telefoonnummer: 023-08200224 24/7
E-mail: [email protected]

Lockforce is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week.



"Slotenmakers bedrijf, Preventie adviseur, beveiligen woningen en bedrijfspanden, 24uurs service, erkend PKVW bedrijf."

"Slotenmakers bedrijf, Preventie adviseur, beveiligen woningen en bedrijfspanden, 24uurs service, erkend PKVW bedrijf."
Adres: Stevensweg 10, 2141 VL Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0238200224
Stad: Vijfhuizen
Route: Stevensweg 10
Postcode: 2141 VL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FairPlay Engineering FairPlay Engineering 238 meter Vertaald door Google Wat een fijne ervaring hebben wij gehad met dit bedrijf. Ging to...
Extress Extress 3 km Gewoon vooroorlogs goed, Rob is een man die weet waar hij over praat,en zal je absolu...
W.van Beek en Zoon W.van Beek en Zoon 3 km Sinds 1927 zijn wij een erkend schildersvak- & behangersbedrijf dat streeft naar kwal...
Recensies
2 jaar geleden een 3-punts sluiting en meerdere gelijksluitende cilindersloten laten plaatsen door Lockforce. Toen al heel tevreden mee. Nu een nieuw tuinhek gekocht, en dus weer Peter benaderd om het slot te vervangen en een gelijksluitende cilinder te leveren en te plaatsen. Prima service aan huis. TOP bedrijf.
Peter is een ervaren vakman welk kundig te werk gaat, komt niet met halve oplossingen. Bij onze woning o.a. meerpunts sluitingen voor- en achter geplaatst, dievenklauwen bij de ramen beneden- en boven geplaatst, tot slot het deurbeslag vervangen van de toegangsdeuren. Bedankt, en tot een volgende woning.
Cilinders vervangen, bestaande sloten deuren en ramen bekeken en certificaat sleutels. Een super ervaring, Peter is mee denkend, zeer deskundig en ook nog eens niet duur. Wees vooral niet koppig en luister naar Peter.
Top geholpen! Snel, eerlijk en voor de van te voren afgesproken prijs. Veel oplichters in deze branche. Let dus goed op en bel zeker niet de eerst de beste! Zie hieronder de uitgebreide toelichting: Afgelopen weekend is ons slot kapot gegaan. Helaas de eerste de beste slotenmaker op google laten komen. Deur open maar daarna is hij nog een uur bezig geweest zonder oplossing. Tarief 200% plus kosten aan gebruik van de schroevendraaier en ander gereedschap. Ruim 400 Euro om de deur open te krijgen. Opgelicht dus.. De dag erna minstens 10 slotenmakers gebeld. Eigenlijk allemaal bizarre prijsopgaven. Vraag je vervolgens naar het type slot dat ze erin gaan zetten. Blijkt deze voor 30% van de prijs online beschikbaar. Gelukkig via een kennis op Lockforce geattendeerd. Telefonisch een eerlijke prijs, binnen een half uur driepuntsslot erin gezet en geen onverwachte kosten achteraf. Belangrijk dat dit soort ondernemers in zo’n branche positief benadrukt worden! Lockforce bedankt!
Naar aanleiding van een advertentie om de voordeur te voorzien van een driepuntsbeveiliging, advies gekregen op alle andere deuren en ramen. In de offerte konden we zelf een keuze maken wat wel en niet. Professionele aanleg en nu komt mijn huis in aanmerking voor een certificaat. Superblij mee.
Ik heb via email een afspraakbevestiging ontvangen voor een bezoek aan huis. Na 20 minuten over tijd maar eens gebeld. De persoon met wie ik gemaild heb neemt op. Ik vraag hem of hij zich onze afspraak kan herinneren. “Nee, ik krijg zoveel emails” was zijn antwoord. Of hij nog langs moest komen. Nee, laat maar dus! Slechtst mogelijke eerste indruk.
Wij zijn echt tevreden met Lockforce service en advies. Oplossing is op maat gedaanwat u echt heb nodig, dus de beste voor uw situatie, vriendelijk en zonder nonsense. Een aanrader! We are very satisfied with Lockforce service and advise. The solution is done optimally i.e. what you really need, so the best for the situation, friendly and without nonsense. Clearly a recommendation.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid