facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locked Amsterdam

Info

Locked.Amsterdam, de meest inventieve escape room van Amsterdam!

Geschiedenis

Volg in journalist Hugo Laanen's voetstappen en los de mysterie van 'The Submarine' of 'The Liebermann Conspiracy' op in deze innemende, uitdagende en uiterst inventieve escape ervaring. Locked.Amsterdam krijgt hoge waarderingen van zowel beginnende als ervaren escape room liefhebbers en wordt geprezen voor de synergie tussen verhaal, setting en techniek.

Adres: Nieuwe Hemweg 8 , Amsterdam 1013 BG, NL
Telefoonnummer: 020 261 5386
madretsma.dekcol@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwe Hemweg 8
Postcode: 1013 BG



op zoek naar gerelateerd: coupon locked amsterdam, logic locks, sherlocked amsterdam, escape room arrangement amsterdam, escape room amsterdam, nieuwe hemweg 8, escaperoom amsterdam, beste escape room amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape World Escape World 2 km Was de eerste keer in een echte escaperoom Chocolate factory. We papa&mama waren ...
Boom Chicago Boom Chicago 3 km Fantastische comedy improv bijgewoond! Echt kwaliteit. Ga niet voor je “zitplek” maar...
Sherlocked Sherlocked 3 km Gisteravond allebei de escape rooms gedaan en het was geweldig! Tip aan de mensen die...
Xitroom Xitroom 4 km We hebben hier de Escape room madame x gedaan. Heel erg leuk en met z'n 4en was het e...
Questomatica Questomatica 4 km De room Mathilda gedaan als enige volwassene met drie kinderen, 2 van 16 jaar en 1 va...
Bijlmerbajes Ontgrendeld Bijlmerbajes Ontgrendeld 8 km Perfect activiteit voor een teamuitje! Wij hebben echt onwijs genoten met zijn allen....
Recensies
Submarine Een prima escape room met goede hersenkrakers. De prijs is naar mijn idee wel wat aan de hoge kant, maar verder leuke kamers met een mooi doorgevoerd thema.
Fantastische Escape Room om met een groep vrienden te doen. De communicatie en de reis er naar toe waren wat lastig door een weg waar aan gewerkt werd. Verder had het verhaal van de Room iets sterker gekund, maar de uitvoering was een 5/5.
Wat een heerlijke ervaring weer! Ik heb alle rooms van game over al gedaan dus nu was Locked aan de beurt. Wat een hersenkraker. Ik wordt steeds slimmer na iedere escape. De kamers zijn geniaal in elkaar gezet en ik voelde me net inspector gadget. I am hooked! Ik weet niet wat ik met mezelf aan moet als ik alle kamers heb gedaan. Hoop dat Geraldine nog meer escape rooms gaat maken, want anders moet ik een nieuwe hobby gaan zoeken! Dikke vette aanrader dus!
Deze escape room is zo'n gave ervaring heb voor deze ongeveer 8 kamers bezocht. De verhaallijn, de gevatte puzzels en het oog voor detail maken het echt een vette kamer. Je krijgt 1,5 uur wat afwijkend is van anders kamers en naar mijn mening prima te doen voor beginners, maar ook uitdagend voor de veteranen onder ons. Wij hebben de kamer gespeeld met een groep van vijf, en denk dat de ideale groepssamenstelling 3 tot 6 personen is. Mis deze zeker niet! Speciale complimenten voor de bedenker... Zeer interessant persoon autodidact en creatieveling en we kijken uit naar je volgende kamer!
We hebben de submarine gedaan, erg leuke uitdaging. We hebben het in 87 minuten gehaald, maar we hadden wel wat tips nodig. We komen zeker de andere kamer nog proberen!
Leuk ontvangst met koffie/thee en uitleg over de escape room. Wij hebben de liebermann conspiracy gespeeld. Spannend verhaal en leuke, originele puzzels! Ik heb al verschillende escape rooms gespeeld, maar dit was zeker 1 van de leukste! We komen nog graag terug voor de andere kamer :
Wij zijn gisteren met vier personen naar the submarine geweest. Erg leuk en spannend verhaal. verhaal. De game master was ook erg enthousiast en open. Hij legde alles goed uit en je kon zien dat hij het met plezier deed. We hebben meteen de andere kamer voor vandaag geboekt. Ik ben benieuwd!
Gisteren in The Submarine geweest. Was mijn eerste Escape Room, dus heb geen vergelijkingsmateriaal maar was erg leuk! Lastige puzzeltjes, maar goed te doen. We waren er precies op tijd uit! Fraai opgezet binnen, en enthousiaste begeleider. Ligt wel erg afgelegen, en behalve koffie/thee of een blikje fris kun je er niets krijgen. Dus even gezellig napraten zit er niet in, daarvoor moet je weer terug de stad in.
We hebben met 6 personen de escape room van locked amsterdam gespeeld. De helft van onze groep had ervaring met escape rooms en de helft niet. Iedereen was het met elkaar eens: deze room zit ontzettend goed in elkaar. Het verhaal is spannend, de kamers met veel detail ingericht en overal vernuftigde en veel knappe technische puzzels. Ook meerwaarde dat je 90 minuten krijgt, ze vlogen voorbij. Eigenaar Mauritz is heel vriendelijk en behulpzaam. We raden allemaal deze escape room van harte aan.
The Lieberman conspiracy gedaan met een groep van 6. Het was niet mn eerste escape room maar we vonden m allemaal een beetje tegenvallen. Niet heel origineel en sommige onderdelen hadden ze meer mee kunnen doen. Jammer. Ontvangt wel vriendelijk en misschien voor een eerste escape room een prima ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid