facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lockdown Corner

Info

Air conditioning



"Karwei is de bouwmarkt met smaak voor klussen en inrichten. We volgen woontrends op de voet en maken deze bereikbaar en betaalbaar voor iedereen. Bij ons vind je smaakvolle gordijnen, vloeren, in alle kleuren en soorten verf, zelf ontworpen en dus exclusief behang en lampen. Die allemaal op elkaar zijn afgestemd en mooi met elkaar te combineren zijn."
Adres:
Stad: Weesp



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe Kringloop Almere Buiten, kringloopwinkel almere - kruidenwijk openingstijden, Kringloop Almere Buiten DoeMere, Kringloopwinkel Almere Markerkant, Kringloopwinkel Almere muziekwijk, Kringloop Almere Poort, Kringloopwinkel Almere Buiten openingstijden, Kringloper Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LUNTEC LUNTEC 150 meter Uw partner op het gebied van: LED verlichting, audiovisuele informatie- en communicat...
Installtek B.V. Installtek B.V. 1 km Via Installtek ben ik uiteindelijk aan een mooie oplossing voor een airco gekomen, zo...
Recensies
Prima assortiment, maar het hout is van 'n matige kwaliteit. Lang zoeken naar een paar rechte latten. Niet alle medewerkers zijn even behulpzaam.
Winkel op industrieterrein. Even zoeken, maar wat je zoekt is bijna altijd aanwezig, of in ieder geval te bestellen
Onbeschoft jonge dame achter de kassa op 27-sept 2022 rond 20:05. Een racistische en onvriendelijke vrouw. Ze is misschien moe van de hele dag werken, maar zo behandel je een klant niet. Ik rijd liever naar Gamma in Diemen dan die vrouw weer te zien.
Kleine dure meubelboulevard met treurige kwaliteit spullen Voor een bus purschuim of een doosje schroefjes wat net op is kun je hier prima even langsrijden als tijd belangrijker is dan geld. Voor de zaken waar kwaliteit ook meespeelt zoals hout of schuurpapier kun je beter doorrijden naar de bouwmaat, daar koop je voor een normale prijs wel fatsoenlijk spul. Zoals al in meer reviews gemeld: Tijd dat er een Hornbach komt.
Leuke spullen, niet goedkoop.
Mooie bouwmarkt, leuk en behulpzaam personeel
Mooie zaak met een ruime sortering. Vriendelijke medewerkers.
Deze karwei heeft bijzonder vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Je wordt op een persoonlijke manier geholpen waarbij wordt meegedacht. Bijzonder fijn zeker als je niet veel ervaring hebt met klussen.
Gebruik dit punt niet om je pakket te versturen! Het wordt in een kar gegooid die naast de ingangsdeur staat, en dieven kunnen zo in 2 seconden naar binnen lopen, een stel pakketten akken en naar buiten lopen. Verder is het een Karwei, met dat is van dezelfde keten als Gamma maar dan kleiner en nog duurder. Het wordt tijd dat er een Hornbach in de buurt komt.
Jammer dat de voorraad nooit klopt met de website. Drie keer geweest en drie keer klopte de voorraad niet. Het standaard antwoord is dan diefstal maar een steekwagen en 35 meubelhondjes missen lijkt mij wat onwaarschijnlijk en nu waren er weer tien tijdschakelaars weg. Voor de rest prima winkel en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid