facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lock / Romijn Internationaal Transport bv

Lock / Romijn Internationaal Transport bv

Info

Lock / Romijn Transport (since 1931) is gespecialiseerd in diverse vormen van transport over de weg, in Nederland maar ook ver buiten de Europese grenzen.

Geschiedenis

Lock Transport is een transportbedrijf met een rijke historie, dat gevestigd is in Hardinxveld-Giessendam.

Vanuit ons moderne pand verzorgen wij dagelijks servicegerichte transportdiensten. Van korte ritten in het binnenland tot lange ritten buiten de landsgrenzen. Onze onderneming bezit een grote diversiteit aan transportmaterieel en kan zo aan een grote transportbehoefte voldoen
Dagelijks bevinden zich 40 vrachtwagens op de Nederlandse- en Europese wegen, allemaal onderweg om de klant tevreden te maken en te houden. Hierbij staat klantgerichtheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid voorop.



"Lock Transport is een transportbedrijf met een rijke historie, dat gevestigd is in Hardinxveld-Giessendam.Vanuit ons moderne pand verzorgen wij dagelijks servicegerichte transportdiensten. Van korte ritten in het binnenland tot lange ritten buiten de landsgrenzen. Onze onderneming bezit een grote diversiteit aan transportmaterieel en kan zo aan een grote transportbehoefte voldoen.Dagelijks bevinden zich 40 vrachtwagens op de Nederlandse- en Europese wegen, allemaal onderweg om de klant tevreden te maken en te houden. Hierbij staat klantgerichtheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid voorop."
Adres: Industriestraat 4b, 3371 XD Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184613877
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Industriestraat 4b
Postcode: 3371 XD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A. van Andel & Zonen B.V. A. van Andel & Zonen B.V. 383 meter Vriendelijk personeel en snel geladen altijd goed hier
Recensies
Gezellig leuk fijn bedrijf. Staan al 20 jaar achter mij. En fijne baas
Zeer fijne club om mee samen te werken. Vertrouwd en persoonlijk! Arie en Jessica ga zo door.
Top bedrijf om mee samen te werken.
Ze doen wat ze beloven, top!
Super collega bedrijf rij er graag voor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid