facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locis Adviseurs

Locis Adviseurs

Info

Locis Adviseurs adviseren bedrijven op gebied van ruimtelijke ordening, vergunningen, bouwen en mest.

Geschiedenis

Locis Adviseurs in Varsseveld is een agrarisch adviesbureau dat ondernemers in het buitengebied helpt bij hun bedrijfsontwikkeling of -verandering. Onze adviseurs hebben allemaal een landbouwachtergrond en daarom voelen we ons buitengewoon sterk verbonden met uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor advies over de terreinen:
- Ruimtelijke ordening
- Vergunningen
- Bouwen
- Mest

Wij adviseren over deze onderwerpen afzonderlijk, maar leggen als geen ander de verbinding tussen deze vakgebieden om de beoogde bedrijfsontwikkeling te realiseren. Wij ondersteunen u graag.

Locis Adviseurs is er voor alle gebruikers van het buitengebied:
- Agrarisch ondernemers
- Loonwerkers
- Mestverwerkers
- MKB in het buitengebied
- Particulieren in het buitengebied

Wij zijn buitengewoon goed thuis in de agrarische sector. Bovendien voelen we ons sterk verbonden met u en uw bedrijf. Onze ervaren specialisten leveren daarom adviezen die naadloos aansluiten op uw situatie.

Binnen het team van Locis Adviseurs staat het ontzorgen van de klant centraal. Om te beginnen maken wij uw vraag helder. Vervolgens maken we een inschatting van de haalbaarheid. Daarna werken we de plannen nader uit en zetten we de procedure in gang. Gedurende het hele proces trekken we samen met u op. Elke opdracht is maatwerk waarbij we rekening houden met uw situatie, wensen en locatie. Omdat wij een compleet adviespakket aanbieden, ondersteunen we u in het hele traject van planvorming tot realisatie.

Onze specialisten staan met beide benen op de grond, weten waar u mee bezig bent en spreken uw taal. Daardoor ontstaat er een klik en een persoonlijke relatie. Buitengewoon, maatwerk en omgevingsgericht zijn onze kernwaarden. Uw doel is onze drijfveer.

Onze adviseurs lopen al langer mee in het vakgebied en zijn deskundig door opleiding, kennis en ervaring. Ze worden voortdurend bijgeschoold en bezoeken regelmatig studiedagen en open dagen. Ook heeft Locis Adviseurs een buitengewoon netwerk in de agrarische sector.



"Wij geven advies waar je wat aan hebt!Locis Adviseurs in Varsseveld is een agrarisch adviesbureau dat ondernemers in het buitengebied helpt bij hun bedrijfsontwikkeling of -verandering. Onze adviseurs hebben allemaal een landbouwachtergrond en daarom voelen we ons buitengewoon sterk verbonden met uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor advies over de terreinen:-Ruimtelijke ordening-Vergunningen-Bouwen-MestWij adviseren over deze onderwerpen afzonderlijk, maar leggen als geen ander de verbinding tussen deze vakgebieden om de beoogde bedrijfsontwikkeling te realiseren. Wij ondersteunen u graag."
Adres: Leeuwerikstraat 33a, 7051 XD Varsseveld
Telefoonnummer: 0315-820100
Stad: Varsseveld
Route: Leeuwerikstraat 33a
Postcode: 7051 XD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oldwheels Oldwheels 134 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid