facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Local Flavour

Local Flavour

Info

Local Flavour, culinair evenementenbureau met een Hollands tintje. Allerlei uitjes voor vrienden, families, collega's die van lekker eten en drinken houden

Geschiedenis

Local Flavour verzorgt allerlei culinaire activiteiten, zoals kookworkshops, culinaire wandelingen en wijnproeverijen. Wij willen iedereen enthousiast krijgen voor Nederlandse streekproducten en daarom zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van culinaire uitjes waarbij deze centraal staan. Daarnaast maken wij ook pakketten met de lekkerste Nederlandse streekproducten, zodat iedereen ze zelf kan proeven.

Onze taak

Iedereen laten kennismaken met al het lekkers in Nederland.

Producten

Culinaire uitjes en arrangementen,
pakketten met streekproducten



"Local Flavour is open daily for breakfast, lunch & dinner serving a wholesome menu with a focus on fresh produce. Our speciality coffee is roasted in-house and served all day along with beers, wine and cocktails."
Adres: Kornetstraat 71, 5402CL Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413300070
ln.ruovalflacol@ofni
Stad: Uden
Route: Kornetstraat 71
Postcode: 5402CL


Recensies
Op het moment van binnenkomst was het niet druk. Het duurde toch best lang voordat mijn bestelling werd opgenomen. Het eten en drinken was er wel snel, maar er kwam niemand langs tijdens het eten. Het eten de nacho's waren erg lekker met ruim voldoende dipjes en een lekkere hoeveelheid kaas. Tijdens dat ik zat te wachten op personeel om mijn bord uit te halen en een drinken bestelling op te nemen was het personeel bezig met videobellen en roken? Niets tegen tegen een pauze nemen, maar laat het dan teminste lijken alsof je hard werkt. De gene die in de keuken stond werkte wel hard en alles wat de keuken uit kwam zag er geweldig uit!
Toegegeven, er zijn vast landschappelijk mooiere plekken in Amsterdam maar de koffie maakt álles goed. Heerlijk op het terras, fijn ook om binnen te zitten. De eigenaar is erg vriendelijk en had onthouden wat ik de vorige keer had genomen qua koffie! Dat is het soort oplettendheid waar ik van hou. Ze roosteren trouwens hun eigen bonen, ik raad de flat white of de dubbel cortado aan maar goed, hier kan je niet missen. Erg blij dat ik puur toevallig hier terecht kwam, ik kom er elke keer weer graag. Hou je van goede koffie, twijfel niet ga hier heen
Fijne plek om een drankje te doen of om even achter je laptop te werken. De homemade icetea is een aanrader!Service: 5/5
Wow heerlijk genieten hier , fijn en zeer vriendelijk personeel. Koffie top en.... belangrijk hete koffie. Nu ook zaterdag en zondag open.
Heel gezellige plek bij Sloterdijk! Fijn om ff te lunchen op je werkdag en op je vrije dag ook natuurlijk. Goede sfeer, lekker eten en vooral hele vriendelijke bediening. Dan kom je er graag! De muziek mag wat zachter zodat je je goed kunt focussen als je nog wat wilt werken of je gesprekspartner goed te kunnen verstaan. Dat is dan ook t enige mindere. Ik kom zeker terug. Dank jullie wel. Vegetarische menuopties: Gerechten zijn er ook in vegan optie. Top!
Wij hebben heerlijke koffie gedronken,en vriendelijke bediening.Service: 5/5
Leuke zaak maar super slechte bediening, 3 man personeel, maar niemand die de moeite nam om naar ons te kijken. Eindelijk een cappuccino kunnen bestellen Zag er goed uit.
Onwijs vriendelijke medewerkers, zowel de bediening als in de keuken. Geweldig! Koffie is goed. Eten was best ok. Ik ga zeker terug om de rest van de menu te proberen.
Eén van de weinige zaken in Amsterdam waar consequent goede espresso wordt geschonken! Complimenten. Flat white is ook goed, soms is de temperatuur van de melk een aandachtspuntje, afhankelijk van wie 'm maakt.
Fijne plek, dichtbij station Sloterdijk. Handig ook voor zakelijke afspraken. Ruim opgezet, leuke hoekjes. Koffie en croissants waren super lekker. Yoghurt bowls waren overpriced: plantaardigeyoghurt + granola + stukjes witte chocola of nootjes voor bijna 8 of 9 euro. Daar had voor die prijs bijv. wel vers fruit bij gemogen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid