facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Locaal39

Locaal39

Info

Locaal39 serveert locale produkten van locale ondernemers

Label

Astrid & Leo



"In het hart van het historische centrum van Middelburg ligt het authentieke lunchcafé locaal39. Wij serveren huisgemaakte en vers bereide lunches en borrelplanken met locale producten. Ook te reserveren voor groepen"
Adres: Nieuwe Burg 39, 4331AG Middelburg
Telefoonnummer: 0646018210
moc.liamg@93laacol
Stad: Middelburg
Route: Nieuwe Burg 39
Postcode: 4331AG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Warung Senang Warung Senang 236 meter Lekker eten, veel keus, meest vegan, vlees ook mogelijk
GroenRijk Middelburg GroenRijk Middelburg 2 km Bijzonder behandeld bij de smultuin. Mensen lopen om 16:35 nog vrolijk met een ijsje ...
ZEP Middelburg ZEP Middelburg 3 km Attracties, winkels, sportvoorzieningen en horeca onder een groot golvend dak. ZEP Mi...
Recensies
Goede en adequate bediening. Binnen 15 min. vanaf moment gaan zitten tot drank op tafel. Goede lunch. Vegetarische menuopties: Deze zijn er Rolstoeltoegankelijkheid: De bediening doet haar best om minder validen ook een plek op het terras te geven. Toilet is echter wel een dingetje. Deze is niet echt rolstoel toegankelijk. Te krap.
Hond mocht mee naar binnen dus super , en t eten was fantastischEten: 5/5
Vies klein toilet waar je 3 minuten zit te prutsen op het wc papier. Bier sloeg dood in het glas, wijnglas rook een beetje funky, maar kinderen vinden de tosti wel lekker.
Leuke locatie , vriendelijk personeel en lekkere lunch. Met de hond konden we buiten prima terechf.Eten: 5/5
Fantastische service, beter kan niet! Zeer vriendelijk en eerlijk. De borrelplank hier is van zeer hoge kwaliteit, zelfs als je met een social deal bon besteld. Erg lekkere kaasjes, stukjes worst en verschillende spreads. Er werden zelfs extra toastjes aangeboden om de spreads op te maken. Verder is het een prachtig initiatief om allemaal locale producten te gebruiken. Zelfs de heerlijke biertjes komen uit zeeland. Ben je in Middelburg? Dan is dit een echte aanrader om even te ontsnappen aan de grootste massa en toch in het centrum te blijven, met deze mooie locatie naast de Lange Jan!
Eenvoudig, niet duur, gezellige sfeer, vriendelijk personeel. Zeer aan te raden! Kindvriendelijkheid: Zeer goed! Zowel qua menu als voorzieningen kinderstoelen
Vandaag dagje Middelburg gedaan. Voor de lunch terecht gekomen bij Locaal39. Dit is een goed adres voor lunch. Een kleine kaart wat op zich prima is. Heerlijke tosti's brie walnoot. Bediening was oke. Een aanrader.
De lekkerste geitenkaas salade ooit gegeten! Een gezellige plaats om te lunchen, vriendelijk personeel.
Het broodje eiersalade was niet heel smaakvol. De panini pulled chicken was wel erg lekker. Ook niet al te duur.
Lekker om na een dagje shoppen even bij te komen. Hele fijne ober die alleen wel meerdere keren door vrouwelijke collega in het openbaar wordt afgezeken. Kan echt niet! Hij was echt goed en gastvrij de klanten aan het bedienen. Warme chocomel die vrouwelijke collega had gemaakt was veel te waterig. Aan de matige beoordeling heeft de ober in ieder geval geen enkele schuld. Hij is top! Snel ergens anders gaan werken, er is vraag genoeg in de horeca.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid