facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lobs Makelaardij o.g. BV

Lobs Makelaardij o.g. BV

Info

Ruim 30 jaar actief, ruim 30 jaar een toegevoegde waarde, vertrouwde naam en service: feiten die staan als een huis!'

Geschiedenis

Lobs Makelaardij o.g. B.V. is een dynamisch en modern makelaarskantoor gevestigd in het voormalige watergemaal ''De Klomp''. De locatie van het kantoor is uniek; omringd door polderlandschap, gelegen aan het Spui, maar zeer gemakkelijk te vinden aan de doorgaande Rijksstraatweg die Brielle met Hellevoetsluis verbindt. Ons kantoor bestaat uit een enthousiast team van medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan; een ‘negen-tot-vijf-mentaliteit’ is ons hierbij geheel vreemd.

Producten

Bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten

Taxaties voor diverse doeleinden

Verhuurbemiddeling

Adres: Rijksstraatweg 36, 3237 LR Vierpolders
Telefoonnummer: 0181-418640
ln.sbol@ofni
Stad: Vierpolders
Route: Rijksstraatweg 36
Postcode: 3237 LR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: koopwoningen lobs, vd hoek makelaardij, lobs makelaardij onroerend goed b.v. rijksstraatweg vierpolders, makelaar hellevoetsluis, makelaar brielle, betist makelaardij brielle, lobs makelaardij onroerend goed b.v. vierpolders, funda brielle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prinsenweg 2 B Prinsenweg 2 B 832 meter
Recensies
In 2022 had Lobs binnen mijn familie al een woning verkocht; tot onze volle tevredenheid. Nu in 2023 was het de beurt aan mijn woning. En opnieuw ging alles perfect: een snelle verkoop voor een prima prijs. Deskundige, professionele, aardige mensen. Veel contact gehad met Jeroen en Nienke. Zij zijn een verademing om mee te werken. En ook als er iets moet worden opgelost wat niet direct met de verkoop zelf te maken heeft, staat Nienke gelijk voor je klaar. Tja, méér huizen om te verkopen heb ik niet. Want anders zou ik direct weer bij Lobs aankloppen!
Aanrader, professionele en snelle service, vriendelijke en behulpzaam personeel LOBS team bedankt
Een jaar geleden met lobs makelaardij in contact gekomen , de kundigheid en kennis van zaken heeft ons te doen besluiten om bij de verkoop onze bedrijven dit kantoor ons te laten bij staan . Op elke vraag en bij bezoek altijd zeer snel en kundig geholpen. Niets is te veel . Het hele kantoor werkt als een team , fijn dat dit nog voorkomt in deze tijd . Zeer aan te bevelen !!!
Prima geholpen. Allereerst met de verhuur van mijn woning wat volledig fout liep maar waarin Lobs zeer netjes gehandeld en bemiddeld heeft en erna met de verkoop. Binnen tweeken wisten zij onze woning te verkopen tegen een zeer schappelijk courtage en een prima prijs. Nienke was ons contact persoon binnen de firma en zij is een leuk doortastend topmens.
We zijn al een tijdje aan het rond dwarrelen op de huizenmarkt, en een hele hoop luilkoek makelaars en praatjesmakers tegen gekomen. De verkoop makelaar van Lobs was de eerste die er eigenlijk geen potje van maakten en afwijkingen aan het huis probeerde af te doen als iets "niet erg" en "los je zo op". Ja, alles werd vanaf de positieve kant bekeken maar er werden ook geen doekjes om gewonden dat een gebrek een gebrek is en geld kost, en vaak meer dan je verwacht. Je gaat dus niet weg bij een huis met het gevoel dat je bent voor gelogen, maar dat je geïnformeerd bent op een spontane manier. Het huis in kwestie hebben we dan ook gekocht. Deze verkoop makelaar zullen je kopers waarschijnlijk ook als aangenaam ervaren, dus zeker aan te raden.
Nienke is heel deskundig, betrouwbaar en professioneel, zij is de speedy Gonzalez van de makelaardij, de tempo waarmee zij alles van elkaar krijgen is niet normaal in een positieve zin.
Een goede makelaardij, persoonlijke aandacht en ruim in de regio bekend.
Fijne makelaar. Neemt de tijd voor je. En stemt goed met je af.
Goede ervaring met lobs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid