facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LMG Taxatie

LMG Taxatie

Info

LMG Taxatie

Geschiedenis

LMG Taxatie staat voor Liesbeth Molenkamp-Geubels taxatie en wij zijn actief als taxateur zowel woningen als bedrijfsmatig, aankoopmakelaar, erkend (NWWI) taxateur in de regio Amsterdam, Stichtse Vecht, Utrecht, Wijdemeren en de Ronde Venen.

Adres: Straatweg 79, 3621BJ Breukelen
Telefoonnummer: 034-6250462
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 79
Postcode: 3621BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vechtvoorde Vechtvoorde 816 meter Stijilvol wonen aan de Vecht
Devierelementen Devierelementen 1 km Prachtig wauw ga daarheen gauw.
Recensies
Ik plaats nooit snel een review op google maar heb deze makelaar ook gevonden via google en daar daar was de beoordeling goed en ben het daar zo mee eens en wil deze makelaar daarom gewoon aanraden aan iedereen. Ik heb het stukje hieronder geschreven voor een wedstrijd voor de de beste makelaar omdat ik vind dat ze het verdient en wilde het hier ook delen: Ik heb nog nooit zo een goede aankoopmakelaar gehad, dit is mijn 3e huis en wat een inzet. Altijd bereikbaar en Liesbeth heeft echt goed met mij meegedacht. Mij ook echt goed ondersteund. De onderhandelingen zijn ook zo goed gedaan ze is er echt helemaal voor gegaan ik kon ook met al mijn vragen bij haar terecht. Ben echt superblij hoe het is verlopen dat zie je niet snel. Het was zelfs zo dat ze mij ook duidelijk heeft gemaakt wat de nadelen van het huis waren want het is een huis met best wat gebreken zodat ik daar goed over na kon denken. Ze had ook kunnen denken het levert mij extra geld op als de aankoop doorgaat maar dat was echt niet het geval. Door de eerlijkheid en oprechtheid van Liesbeth zou ik haar zeker aanraden aan iedereen. Ik ben niet iemand die snel een 10 geeft maar dit is echt een dikke 10 waard.
Liesbeth Molenkamp-Geubels geeft goed en eerlijk advies. Ze is goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Mede dankzij haar goede advies hebben wij een geweldig huis gekocht.
Een positieve makelaar, prettig in de omgang met snelheid in haar werk, toppie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid