facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lm 2wielers

Lm 2wielers

Info

Het adres voor onderhoud & reparatie van uw tweewieler.

Geschiedenis

Welkom op de website van LM2Wielers Thorn. De zaak wordt geleid door Laurens Maes, een jonge, enthousiaste ondernemer. Al vanaf zijn 16e levensjaar heeft Laurens gewerkt in diverse tweewielerzaken. Zo heeft Laurens niet alleen een schat aan ervaring op gedaan, maar middels een beroeps begeleidende leerweg ook succesvol zijn beide diploma's behaald. Fietstechnicus & Bromfiets monteur.

U kunt bij ons terecht voor:



-Nieuwe & Gebruikte Fietsen
-Nieuwe & Gebruikte Scooters
-Onderhoud & Reparatie van Fietsen & Scooters
-Accesoires & Onderdelen van Fietsen & Scooters
-Haal & Breng Service
-Reparatie op Locatie



"Bezoek enkel op afspraak!"
Adres: Groenstraat 20, 6074 EK Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0622332721
Stad: Melick
Route: Groenstraat 20
Postcode: 6074 EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bemomodels Bemomodels 265 meter Snoep webwinkel voor zelfbouwers van modeltrucks in 1:50
Slagerij Beulen - De Zaak vol Smaak Slagerij Beulen - De Zaak vol Smaak 664 meter Zeer vriendelijke bediening en heerlijk vlees
Gladiator GWNL Gladiator GWNL 675 meter GLADIATOR GARAGEWORKS NL - RUIMTE VOOR PASSIE De complete uitrusting voor je hobby op...
Recensies
Zeer betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit, zeer sympathiek: Dat zijn de eigenschappen van Louis en zijn bedrijf! Zojuist heeft Louis voor de eerste keer onze bromscooter een onderhoudsbeurt gegeven. Er mankeerde veel aan de scooter, Louis heeft de problemen vakkundig opgelost! Na 3500 km krijgt de Peugeot weer een beurt bij LM2wielers!!
Super vriendelijk, ook nu weer super goed geholpen om de scooter te maken ondanks dat het benodigde onderdeel ontzettend moeilijk te krijgen was. Top service, top prijs/kwaliteit verhouding!
Zeer tevreden over de service De scooter werd netjes opgehaald thuis gerepareerd naar wens en weer afgeleverd . Niet te duur maar kwaliteit geleverd . Met dank aan Laurens
Super service! Klantvriendelijk, snelle reparatie van mijn scooter, duidelijke en goede communicatie. En dat allemaal voor een goede prijs. Ik kom hier zeker terug!
Heb eergisteren gebeld met de vraag wat het zou kosten om een binnenband van mijn fiets te vernieuwen. Het antwoord was € 10,00. Toen ik de fiets vandaag op ging halen moest ik € 12,00 betalen. Toen ik zei dat hij eergisteren € 10,00 had gezegd haalde de jongeman zijn schouders op en gaf € 8,00 van € 20,00 terug.
Gisteren gebeld of het mogelijk was om het wiellager te vervangen van het voorwiel van mn scooter. Geen probleem,was het antwoord. 8euro voor het lager en 25 voor het monteren.morgen brengen en dezelfde dag klaar. mooi,dacht ik,dan hoef ik niet verder te kijken.maandag heb ik hem weer nodig. Ik kom zaterdag ochtend om 9u aan zoals afgesproken. De eigenaar,waar ik de afspraak mee maakte was er niet. Het personeel keek al heel moeilijk toen ik de afspraak benoemde en zei dat het niet ging lukken die dag. Waarna ik zei dat ik de afspraak gister maakte met zijn baas. Hij belt met de eigenaar en geeft meteen aan dat het hem niet gaat worden vandaag. Mooi klote denk ik want dan had ik gister namelijk verder gekeken ipv deze zaak in de buurt te benaderen. In he gesprek word dan ineens gezegd dat ze het lager niet hebben. Dus dat wist hij gisteren niet toe ik de afspraak maakte met hem?? Met als resultaat dat ik het lager niet kan laten vervangen wat weer tot meer schade leid als ik ermee door rijd. Ik kon het gewoon bekijken met mijn afspraak en het was "jammer" voor me. Ik raad dus iedereen af om afspraken met dit bedrijf niet serieus te nemen want als ze geen zin hebben dan bestaan deze namelijk niet meer. Nu moet ik maandag met een kapot wiellager naar het werk rijden met het risico dat de schade groter wordt. Slecht bedrijf wat afspraken maakt die niet worden nagekomen.zelf kun je het dan uitzoeken met je probleem.
Super bekwame vakman. Hij kan er door kennis en technische knowhow er een prachtig lopende scooter van maken. Super bedankt en zal je zeker aanbevelen. Super bedankt voor de perfecte service met een vriendelijke lach. Ook ze vriendin zorgt intern voor een strakke planning en een heerlijke kop koffie...
Hele slechte service, na 3 maanden nog niks in orde, laat staan iets gedaan te hebben. En niet eens een telefoontje dat hij er niks mee doet of op kan halen. Nooit meer, ook niet voor de fiets!
Twee keer langsgeweest met een brommer en een fiets. Ik kon beide keren wachten op de reparatie en beide keren een schappelijke prijs. Waar kom je dit nog tegen? Bedankt Laurens!
Ik kies voor LM2WIELERS, omdat er maar 1 de beste is. Betrouwbaar en super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid