facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lloyd Hotel

Lloyd Hotel

Info

LLOYD is an iconic building located on the IJ river in Amsterdam. It has been transformed into a hotel, venue and restaurant that never sleeps. The spacious hotel rooms are of a different order, none of them are the same. Join hotel guests, the neighborho

Geschiedenis

Lloyd Hotel & Cultural Embassy is the first 1-to-5 star hotel in the world. It was created from a curiosity in the cultural luggage of guests, a longing to make a connection between Dutch culture and theirs and a zest for making them feel welcome.

Adres: Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam
Telefoonnummer: +31(0)205613636
Stad: Amsterdam
Route: Oostelijke Handelskade 34
Postcode: 1019 BN



op zoek naar gerelateerd: lloyd hotel restaurant, lloyd hotel geschiedenis, lloyd hotel parkeren, lloyd hotel kamers, lloyd hotel garage sale, history of the lloyd hotel amsterdam, lloyd hotel contact, lloyd hotel vacatures
Recensies
Alles is nog in bouwfase, ziet er geweldig uit. Ook het pand heeft zijn scharmes. Mooie hotel sloten van de Firma OTD toegang en comfort. Kamers: Kamer hebben een mooie grote naar benodigheden. Uitzicht is mooi en rustig. Kamer deuren zijn voorzien van moderne sloten van de firma OTD toegang en comfort. Veiligheid: Toch een veilig gevoel met cameras aan het pand.
Als gezin met 2 kleine kinderen hier overnacht, zeer attent personeel die ons een ruime en schone kamer hadden geboekt en keuze uit 2 soorten extra bedden hadden gegeven voor onze kinderen. Uitstekende locatie nabij tramhalte en bij bepaalde kamers krijg je het parkeren in de garage erbij. Uitstekende prijs en kwaliteit gezien de parkeerkosten in Amsterdam. Hotel is in de sfeer van vroeger dus niet alles is nieuw of afgewerkt. Dat maakt het ook zo sfeervol! Aanrader!
Bedoeling van het verblijf was om een weekje rust/studieweek, echt goed aan de bak te gaan, maar het verblijf heeft veel meer achtergelaten. Allereerst de medewerkers wat begon vanaf het mailcontact naar de receptie, horeca en de housekeeping aan toe. Alle afdelingen hebben dagelijks een nieuw gezicht, maar positief verrast dat ook iedereen vrolijk aan het werk is en dit ook naar de gast overbrengt. Iedereen is gastvrij, oplossingsgericht en met een open vrolijke houding. Hotel/kamer zoals verwacht met een mooie locatie, uitzicht, schone ruimtes en gratis koffie/thee op de kamer is natuurlijk ook altijd fijn. Veel rust in het hotel zelf en in de kamer, vooral de gordijnen die de kamer pikzwart maken is erg handig. Benodigdheden zijn er allemaal en indien nodig snel aangevuld, en indien het niet nodig is wordt dat toch uit beleefdheid gevraagd, dit is iets heel kleins, maar o zo belangrijk. Vergeleken met een studieruimte is de prijs bijna gelijk, alleen krijg je leuke medewerkers, en een slaapplek erbij. Ben nu al bezig te kijken voor mijn volgende verblijf bij Lloyd Hotel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gebruik gemaakt van de 'staycation familie deal' overnachting + giftcard van 50 euro + ontbijt + parkeerplek + speurtocht door het hotel heel leuk! en prentenboek. Volgens de dochters was het 'oneindig leuk' om te slapen in de bedstee in een oude liftschacht. Personeel is zeer vriendelijk en welwillend. Ontbijt en diner in het restaurant waren goed. We komen zeker nog eens terug!
Zeer vriendelijk personeel. Het hotel biedt kamers in verschillende prijsklassen. Wij hadden een comfortabele zolderkamer. Romantisch onder de hanenbalken. Goede naaltijdservice vanuit het restaurant. Alleen: wij dachten dat het bij de kamer bezorgd zou worden, dus zaten we boven te wachten.... Bleek dat je het even beneden op moest halen. Menukaart niet goed gelezen. Heeft die dyslexietraining toch niet geholpen...
Het idee van het film arrangement was geweldig. De bedachte kamer met het groot scherm ook. Fantastische authentieke details en aankleding. Echt leuk en bijzonder. De service en afwerking liet jammer genoeg te wensen over. Gordijnen die niet netjes op de roede zitten, vieze wasbak, lamp die niet werkt, geen uitleg over je arrangement en de apparatuur. Eten op de kamer kan ook veel meer een beleving zijn. Nu is er geen verschil of je het bij de omliggende horeca gelegenheden haalt of in het hotel. Je krijgt alles in bakjes en zakjes. Zelfs bij bijv. Van Der Valk serveren ze het uit bij je kamer. Dit zijn echt gemiste kansen voor een geweldig verblijf in een geweldig hotel.
Bij aankomst kamer gekregen waar het ontbrak aan simpele zaken; Haakjes voor de handdoeken, prullenbakje, een spiegel voor als je je hebt omgekleed... Daar hebben we dan toch , vind ik, echt te veel betaald. €177,- zonder ontbijt. Maargoed. Is opgelost en met upgrade naar grotere kamer gegaan. Prima bedden en sanitair. Vervolgens tegen bijbetaling toch ontbijt genomen. Werkelijk alles was op en het was 9.45 uur. Lege jampotten, lege vruchtensappen, lege manden met broodkruimels, lege schalen van de yoghurt en ga zo maar door. Gasten stonden allemaal beetje te zoeken en dat voelt natuurlijk niet goed. Nieuwe croissants uit de oven kwamen, maar dan 8 stuks??? Mijn god wat een amateurs! Als gast van een hotel verwacht je service, wil je een beetje verwend worden en wil je zeker het gevoel hebben dat je aan helemaal niets te kort komt. Mislukt! De nieuwe eigenaren van het Lloyd moeten zelf eens als mystery guest een verblijf boeken. Hier is veel te winnen... Heb er vaak overnacht, maar deze overnachting was echt een afknapper. Jammer.
Een heel leuk en historisch hotel, met heel veel verschillende kamers! Diverse klassen qua sterren. Echt een aanrader! Goede bedden en relaxte sfeer! Hotel staat ook in gevarieerde omgeving met historische en moderne gebouwen!
Mooi gebouw en in potentie mooie, aparte kamers. Er valt nog wel veel te behalen qua schoonmaak. We waren hier 2 jaar geleden ook en toen was het naar ons idee toch schoner en zaten er meer puntjes meer op de i.
Zeer vriendelijke en persoonlijke aandacht van het personeel. Ondanks het feit dat ik voor een verkeerde datum had geboekt, hebben ze enorm hun best gedaan om ons toch nog onder te brengen. We kregen uiteindelijk een prachtige kamer in het souterrain.Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lloyd Hotel. Oostelijke Handelskade 34 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lloyd Hotel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lloyd Hotel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lloyd Hotel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid