facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lloyd Advocaten

Lloyd Advocaten

Info

Stevige én betaalbare rechtsbijstand op hoog niveau. Eerste kennismakingsgesprek kosteloos.

Producten

Onderneming en bedrijf, Personeel en Organisatie, Wanprestatie en Incasso, Contracten en Aansprakelijkheid, Familie en Relaties, Werk en Inkomen, Bouwen en Wonen, Strafrecht



"Voor stevige rechtsbijstand op hoog niveau bent u bij Lloyd Advocaten aan het juiste adres. U bent van harte welkom voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek."
Adres: Van Stolbergweg 197, 9641 HK Veendam
Telefoonnummer: 0598 61 38 72
ln.netacovda-dyoll@ofni
Stad: Veendam
Route: Van Stolbergweg 197
Postcode: 9641 HK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: lloyd advocaten welbions, mr s van gessel, toxopeus advocaat veendam, advocaat hoogezand, inloopspreekuur advocaat veendam, inloopspreekuur advocaat winschoten, van gessel curator, dijstelberge en omta
Recensies
Eerste keer met dhr meester in de rechten. Meijer gesproken. Het is een erg fijne man en een goede advocaat. Hij is kalm, vriendelijk, noteert alles goed en vat het daarna kort en bondig samen. Dhr maakt een erg timide indruk en is vlotjes en vakkundig met het opstellen van brieven en het geven van advies en eventuele vervolgstappen. Daarnaast is dhr doelbewust bezig met het milieu elektrische auto en vertelde hij dat op een grappige manier humor pluspunt kortom allemaal pluspunten. Vandaar ook deze 5 sterren recensie. Mocht je in omgeving veendam etcetera zitten zou dhr een van mijn eerste keuzes zijn!
Zeer slechte eigenschappen.Niet echt medelevend naar ons
Ik ben geholpen door advocaat van Elst. Hij ging zeer kundig te werk en stond mij steeds vriendelijk en geduldig te woord. Ook is het kantoor goed bereikbaar. Een verademing in een tijd van lange wachtrijen en het zijn van een nummer. Ik kan iedereen van Lloyd advocaten aanraden.
Ik ben zeer vakkundig geholpen door mr. van Gessel. Ze heeft een doortastende, resultaatgerichte aanpak en geeft goede en heldere adviezen en toelichting. Ik zou zeker weer gebruik maken van Lloyd Advocaten en de diensten van mevrouw van Gessel indien nodig.
Uitstekend geholpen door Mr.Meijer . Een gevecht die bijna 3 jaar heeft geduurd maar door de uitstekende bekwaamheid van mijn advocaat hebben we van de UWV gewonnen. Echt een aanrader voor mensen die met ME-CVS kampen en het UWV moeilijk doet.
Ik ben super geholpen door heer van Elst. Het was zeer fijn om hem als mijn advokaat te hebben en alles werd super snel en super proffesioneel afgehandeld. Hier ga ik zeker weer heen als ik weer een juridische kwestie heb.
Ik ben zeer professioneel geholpen door Lloyd Advocaten. In mijn geval door mr. S. van Gessel. Zij heeft, vlot en adequaat, mijn zaak positief behartigd. Een aanrader dus!
Ik ben zeer proffesioneel geholpen! Ik was in een heel akelig juridisch steekspel beland waaruit ik geen uitweg meer vond! De begeleiding van mr. Van Gessel was meer dan goed. Zonder haar hulp was het mij nooit gelukt! Dank!
Ik was een advocaat nodig tegen helaas een andere advocaat. Die zaak is heel vlot opgepakt en ook snel afgehandeld. Met succes. Voor een eventuele volgende zaak ben ik nu zeker van een goede advocaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid