facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LLEV

Info

COMING SOON!! lifestyle, koffie, wijn bar LLEV openend binnenkort, benieuwd naar de ontwikkelingen. Volg #teamllev op social media #hebjijllev

Producten

Lifestyle Koffie Wijn



"Een koffie- en wijnbar op een uniek plekje aan de haven van Middelharnis. Een gezellig plekje om te genieten van een speciale kop koffie, een ruime keuze aan bijzondere wijnen en een overheerlijke lunch, borrel en dinerkaart. Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten om een echt eilandgevoel te geven.‘Do what you love and do it often’"
Adres: Westdijk 40, 3241 GV Middelharnis
Telefoonnummer: 0657609905
ln.velljib@ofni
Stad: Middelharnis
Route: Westdijk 40
Postcode: 3241 GV


Recensies
Leuk en sfeervol ingericht terras. lekkere diverse wijnen met niet te grote menukaart. wel prijzig, maar zeker een aanrader koffie is top.Eten: 4/5
Prachtige zaak, leuke kaart met smakelijke gerechten en een goede service
Goed restaurant op een mooie plaats aan de haven. Prima kaart!Eten: 4/5
Omdat we een B&B runnen in Stad aan ‘t Haringvliet en daar geen horeca is, verwijzen we onze gasten voor lunch of diner door naar Llev. Samen met de gasten reserveren we dan online; heel makkelijk. De kaart is niet groot, maar goed. De gerechten zijn heel smakelijk, goed klaargemaakt. Je ziet en proeft dat er aandacht aan wordt besteed. Onze gasten komen altijd enthousiast terug en heel tevreden. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn blij met Llev! B&B Logeren bij de Burgemeester.
Super, deze plek! Genoten van oa een heerlijke lunch op het terras. Naast dat het interieur een plaatje is, is ook de opmaak van het bord tov! Fijne en goede bediening helpt je snel en goed. Je kunt wel merken dat hier goed met visie leiding gegeven wordt!
Heerlijk gegeten er hangt een gezellige sfeer. De bediening is vriendelijk alleen duurt het wel wat lang voordat ze komen. Ik zat hier op vrijdag avond dus door drukte kan ik dit goed snappen. De hoeveelheid van het eten is naar mijn idee goed in verhouding. Ook de kaart vind ik een goede hoeveelheid met genoeg afwisseling. Alle gerecht van mij en mijn gezelschap voor hoofd en na gerechten zagen er even goed en zorgvuldig opgediend uit. Wij wilde high tea bij llev drie dagen geleden gereserveerd maar helaas was hier wat mis gegaan. Het verhaal was beetje warrig maar uiteindelijk opgelost door een broodje van de kaart te bestellen en wel de gebakjes te krijgen zoals bij de high tea. Het broodje voor een lunch was wat aan de kleine kant. De gebakjes waren wel heel leuk.
Dat was pas lef. Mijn moeder en ik hebben beiden een tosti genomen. Wat we kregen was een bordje met twee witte boterhammetjes, met een zeeeer klein plakje ham en wat kaaskruimels ergens in het midden. De randen waren gort droog en niet weg te krijgen. We hebben het grootste deel maar teruggestuurd ie foto. Ik heb het tegen de serveerster gezegd, maar die reageerde niet . Ook de tweede serveerder reageerde niet. Dit is niet wat ik van Levv verwacht. Dit was ronduit slecht. Echt jammer.
Nog nooit zo'n lekker broodje zalm gegeten.....Eten: 5/5
De inrichting en ambiance binnen is prettig. Je kunt hier in rust dineren. De stijl is een zeer bij de tijdse industrial livingroom zoals ik het zou noemen. Het personeel is vriendelijk maar voor horeca standaard komen ze op mij erg onervaren over. Het belangrijkste zijn natuurlijk de gerechten, we hadden de zalm tartaar en de zeebaars. Houdt er rekening mee dat er geen kinderkaart is, mn dochter van 9 moest behelpen met combinatie van borrelhappen, niet erg geschikt voor uit eten met kids dus. Ik vond de gerechten erg matig, er is geen ingredient dat de smaken bij elkaar brengt en in balans. Alles los van elkaar prima en vers maar de gerechten zijn geen eenheid. De zeebaars was bijvoorbeeld gegratineerd met kaas die zo overheersend was dat je niks meer van de vis of de groenten en puree meer proefde, alleen de texturen nog. Jammer, maar wat mij betreft een matige voldoende.
Helaas een minder fijne ervaring .... High tea viel heel erg tegen.... Met 3 personen had je p p 2 kleine broodjes met zalm en carpaccio en 2 hele kleine taartjes ....er lag los fruit waarvan de framboosjes beschimmeld waren..... Het heeft een klein half uur geduurd,toen was alles al opgegeten.....we keken elkaar aan en dachten echt bij ons zelf ,is dit het nu? We hadden gewoon nog honger...... Je kan dit echt geen high tea noemen..... als je het zo wilt verkopen, zou ik het niet meer op de kaart zetten..... kan echt niet. Met 3 personen €64.50 afrekenen vind ik echt belachelijk Al met al een niet zo 'n fijne middag gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid