facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ljeppershiem Vakantiepark

Ljeppershiem Vakantiepark

Info

Middenin het groene Friese landschap schuilt het kleinschalige vakantiepark Ljeppershiem. Overnacht in knusse en duurzame Tiny Houses, middenin de natuur.

Adres: wearderbuorsterwei 1a, 9295LC Westergeest (Friesland)
Stad: Westergeest
Route: wearderbuorsterwei 1a
Postcode: 9295LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Heerlijk plekje! We hebben genoten van de rust, de natuur en het fijne knusse huisje. Bij aankomst stonden de fietsen en de goed gevulde ontbijtmand al op ons te wachten. Het huisje is heel gezellig ingericht, schoon en overal is aan gedacht. We komen graag nog eens terug!
Heel mooi kleinschalig park met enkele tiny houses aan het water. Veel ruimte tussen de huisjes waardoor je echt kunt genieten van de rust van de natuur. Heerlijke stilte! Huisjes zijn stijlvol en compleet ingericht. Enige nadeel is de vele muggen in de avond, gelukkig is hiervoor een klamboe aanwezig in het huisje. Desondanks een absolute aanrader!
Geweldig huisje, heerlijk die rust. En idd bezoek vd kippenfamilie. In heb nog niet eerder meegemaakt dat een vakantiewoning zo compleet is. En dat allemaal in "tiny". En bovendien een zeer warm onthaal en perfecte service. Top, ik kan er niet anders van maken.
Heerlijk plek om tot rust te komen. Elke dag komen gezellig de kip en de Haan op bezoek. Tiny house is stijlvol ingericht. Aan niks tekort!
Mooi kleinschalig vakantiepark voor pure rust. Het tinyhuisje was perfect en van alles voorzien. Zeker een aanrader voor mensen die van rust houden.
Top lokatie en zeer complete Tiny houses!! GEWELDIG!!
Heerlijke rustige plek om te onthaasten.
Mooi tiny house aan het water
Mooie winterplaatjes 2021
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid