facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lizalau Kids

Info

Bijzondere kinderkleding.
KvK nr 65304896

Geschiedenis

LEES DEZE INFORMATIE GOED DOOR!

- Je kunt een bestelling plaatsen door ons een pb te sturen met daarin je e-mailadres en (indien van toepassing) de maat en kleur van het gewenste artikel.
- Wanneer je mailadres niet in ons bestand staat krijg je 2,5 uur de tijd om deze alsnog door te geven, daarna ben ik vrij het artikel aan een ander te verkopen. Dit doen wij omdat het regelmatig voorkomt dat men in eerste instantie wel reageert, maar vervolgens niets meer laat horen.
- JE ONTVANGT ALTIJD REACTIE VAN ONS TERUG. NORMAAL GESPROKEN EEN PERSOONLIJKE REACTIE. ALS HET HEEL DRUK IS EEN ALGEMENE REACTIE VIA BERICHT OP DE PAGINA.
- Je ontvangt een order per mail. Je hebt gelegenheid om deze binnen 48 uur te betalen. Is de betaling daarna niet binnen dan zijn wij vrij het artikel aan een ander te verkopen.
- De prijzen zijn inclusief verzenden.
- De artikelen kunnen soms iets afwijken van de foto. Ook de kleur kan door de instellingen van uw beeldscherm iets afwijken.
- De levertijd van 'bestelartikelen' bedraagt ongeveer 4 weken. Dit kan uitlopen tot een week of 6. Hier hebben wij geen invloed op. We houden je op de hoogte dmv een bericht op de pagina als de levertijd erg afwijkt.
- Mocht er echt iets mis zijn met een bestelling, dan mailen we je persoonlijk.
- Na ontvangst 'bestelartikelen' wordt er een bericht geplaatst op de pagina en worden de bestellingen zsm verstuurd.
- Verzending is voor eigen risico.
- Zodra een artikel bij PostNL is aangeboden, valt het niet meer onder onze verantwoording.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor welke vorm van geleden schade dan ook, als gevolg van gebruik van aangekochte artikelen.
- Alle internet winkels in welke vorm dan ook (dus ook verkoop via Facebook) zijn wettelijk verplicht om de mogelijkheid te geven voor het retourneren van artikelen. Ook bij ons behoort dit tot de mogelijkheden.

LET OP!
Retourneren kan NIET bij speciaal voor jou bestelde artikelen en aanbiedingen.

-Van het opnieuw te besteden bedrag, of terug te storten bedrag houden wij €5 administratie en verzendkosten in. Is de bestelling als pakket verzonden dan wordt er € 7,50 administratie en verzendkosten ingehouden.

-Voordat er artikelen geretourneerd worden moet hier melding van gemaakt worden via [email protected]

-Het artikel/de artikelen moet(en) binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. Komt het pakje later binnen, dan storten wij geen geld retour en blijft het opnieuw te besteden bedrag in onze administratie staan tot een volgende bestelling.

Als er een pakje binnenkomt zonder afzender kan de retourzending NIET verwerkt worden.
Wij zijn gegroeid en hebben een uitgebreid klantenbestand.
Het kan gebeuren dat meerdere klanten een artikel retoursturen zonder afzender. Wij kunnen dan niet weten van wie het artikel is. Inmiddels zijn er al een aantal keren problemen door ontstaan.
Dus zonder afzender wordt de retour NIET verwerkt. HET ARTIKEL BLIJFT LIGGEN EN NA 3 MAANDEN OPNIEUW TE KOOP AANGEBODEN!!

-Heb je een bestelling geannuleerd/geretourneerd dan ben je zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de benodigde informatie. Wij mailen niet om bankgegevens ed.

-Als je een artikel koopt/bestelt ga je met bovenstaande voorwaarden akkoord.



"Geopend op afspraak, stuur een berichtje van te voren."
Adres: Eeckelhagen 20, 8071 ZS Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341745645
Stad: Nunspeet
Route: Eeckelhagen 20
Postcode: 8071 ZS



op zoek naar gerelateerd: Baby winkel Nunspeet, Betaalbare klassieke kinderkleding, Kids kleding, Molenweg 49 Nunspeet, Kledingzaak Nunspeet, Damesmode Nunspeet, Kinderkleding Nunspeet, Bijzondere kinderkleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Molenaar Badkamers B.V. Molenaar Badkamers B.V. 449 meter Molenaar is dé aanbieder van veilige en comfortabele badkamers in Nederland. Door kla...
Royal Design Exclusief Buitenmeubilair Royal Design Exclusief Buitenmeubilair 486 meter Geweldige ontvangst daar, nog net als altijd! Prachtige collectie! Veel succes onder ...
Praxis Nunspeet Praxis Nunspeet 552 meter Aanmelding was vastgelopen en mocht dus niet naar binnen ondanks afspraak. Slechte za...
Arma Keukens en Sanitair Arma Keukens en Sanitair 606 meter Onze nieuwe badkamer is klaar. Wat zijn we er blij mee! Het begon al bij het orienter...
De Waterhof - koi & filtertechniek De Waterhof - koi & filtertechniek 700 meter Herman is een top kerel met veel verstand van zaken.
JOYinCARE JOYinCARE 771 meter Wij zoeken continu met onze klanten naar nieuwe oplossingen. De hulpvraag van een cli...
Ongewoon Kado Ongewoon Kado 861 meter Ongewoon Kado is een boetiek studio gespecialiseerd in op maat gemaakte en samengeste...
BIKEGEAR BIKEGEAR 969 meter Bikegear | Your guide to cycling. Alles over je fietsuitrusting op één plek, met vele...
Outletshop Nunspeet Outletshop Nunspeet 1 km Een fijne winkel met heel vriendelijk behulpzaam personeel. Een enorme keuze!! Er is ...
Develu bikes Develu bikes 1 km De grootste e bike outlet van Nederland vind je in Nunspeet! Kom snel en profiteer oo...
NunspeetVuurwerk.nl NunspeetVuurwerk.nl 1 km Zeer mooi vuurwerk van proline en evolution
GroenRijk Nunspeet - Epe GroenRijk Nunspeet - Epe 1 km Vond het erg rustig, maar een goede kwaliteit en aanbiedingen.
Rookoven.com Rookoven.com 1 km Gave zaak. Gezellige lui. Toch nog tegen een mooie en aanbevolen edelstahl marinadens...
Kamp schoenen Kamp schoenen 1 km Altijd prima. Nette winkel, vriendelijk en kundig personeel en natuurlijk mooie en go...
Albert Heijn Nunspeet Albert Heijn Nunspeet 1 km Overal in en buiten de winkel hangt er reclame waarop staat: "Kom bij ons werken...
Jouw Marktkraam Nunspeet Jouw Marktkraam Nunspeet 1 km Als we in de buurt zijn lopen we altijd even binnen. Al diverse keren leuke spulletj...
Angelique   altijd je grote maatje Angelique altijd je grote maatje 1 km Leuke winkel met mooie en goede kleding. Aardige eigenaresse met veel kennis.
Geniet van Fietsen Geniet van Fietsen 1 km Slechte service pomp op zijn minst de andere band op.
Recensies
Fijne en positieve ervaring na online te hebben geshopt. Gebruik gemaakt van het contactformulier op de website, hier kreeg ik binnen zeer korte tijd reactie op. Ook werd de bestelling snel, netjes en verzorgd geleverd. En werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Dus zeker een aanrader! En...ze hebben super leuke dingen, blij met de twee jurkjes! :
Mijn pakket was niet bezorgd, dus toen ik lizaLau daarvoor benaderde dachten ze goed mee en boden ze me aan om het stel dat ik in de sale besteld had nog eens op te sturen voor dezelfde prijs. Goede service, zelfde dag nog reactie en heel goed opgelost
Heerlijk om rond te kijken in de prachtige winkel! Zeer wisselende collectie. De dames van Lizalau denken met je mee en geven eerlijk advies. Mooie kleding en accessoires voor een betaalbare prijs.
Ik zou hier niets kopen. Je pakket wat je retourneert raakt hier heel snel kwijt.
Door decemberdrukte bij de post kwam mijn geretourneerde product net iets te laat bij LizaLau binnen. Je verwacht klantvriendelijkheid en een passende oplossing in de vorm van alsnog terugstorten van geld of op zijn minst een tegoedbon om iets anders uit te zoeken. Helaas, niets van dat alles. Voor mij de laatste keer geweest.
Leuke kleding! Ook super goede service en makkelijk contact te krijgen. Mijn pakket werd gratis aan huis geleverd, omdat de winkel onverwachts dicht zat.
Erg vriendelijk ,geeft goed advies en je voelt je er zeker op je gemak ,ook het omruilen is geen probleem. Wij zijn vaste klant en mijn twee dochters en ikzelf shoppen graag bij lizalau, van alle daags tot aan een bruiloft alles hebben ze in huis.en ze hebben net even wat anders als een andere winkel.
Ook ik heb een jurkje besteld, heb binnen 14 dagen bericht gestuurd dat ik het jurkje retour wil sturen omdat de bruiloft niet doorgaat. Ze heeft het bericht wel gelezen, zelfs op instagram allerlei stories gedeeld, maar ik kreeg als reactie dat haar telefoon stuk was. Ze had het druk want ze heeft 7 kinderen, alsof dat mijn schuld is.. Ook ik krijg geen geld terug. Mevrouw reageert bijzonder traag. Ik zou hier nooit meer iets kopen!
Mooi rood jurkje besteld met gratis verzendkosten. Helaas zat er een vettige vlek in waardoor hij terug moest. Ik wou geen nieuwe meer. Dit met mevrouw overlegd. Jurkje terug kunnen sturen maar toen waren de retourkosten voor mij en moest ik de verzendkosten die ik eigenlijk gratis zou hebben ook nog betalen. Ik zou hier niet meer wat kopen.
Zeer vriendelijke dame, je voelt je welkom zodra je binnen stapt. Geeft goed kleding advies. Met een prachtige jurk incl riem en bijbehorend tasje de deur uit gegaan. Heel blij mee !! En betaalbaar !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid