facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liz Housmans Coaching

Liz Housmans Coaching

Info

Hypnotherapie en Coaching

Geschiedenis

We hebben allemaal zo onze ervaringen en angsten die we uit onze jeugd hebben meegekregen, en deze hebben opgeslagen als vanzelfsprekend. Dit bepaalt vaak ons gedrag in ons verdere leven en hoe je naar de wereld kijkt.

Het is gedrag dat ons in de weg zit, ons belemmert in het functioneren en groeien. Het haalt alle energie en kracht uit je lichaam. Hoe langer je in een voortdurende verdedigingsmodus blijft zitten, hoe meer je je groei verhindert. Ik kan je helpen om dit helder te krijgen zodat je weer in je eigen kracht komt.



"HYPNOTHERAPIEMet Hypnotherapie kun je werken aan het oplossen van je problemen, en is zeer goed inzetbaar voor volwassenen als voor kinderen. Hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning voor de reguliere en complementaire geneeskunde.OMGAAN MET VERLIESAls een geliefde sterft is de schok meestal zo groot, dat het niet echt tot ons doordringt wat er allemaal gebeurt. Onopgeloste emotionele gebeurtenissen kunnen van allerlei aard zijn. Als de band gevoelsmatig onvoltooid was blijft dit een sluimerende wond die gepaard gaat met met gevoelens van bijvoorbeeld boosheid of spijt. Met Hypnotherapie kan je in de laag van het onderbewuste deze gebeurtenissen herkaderen en afronden."

"HYPNOTHERAPIEMet Hypnotherapie kun je werken aan het oplossen van je problemen, en is zeer goed inzetbaar voor volwassenen als voor kinderen. Hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning voor de reguliere en complementaire geneeskunde.OMGAAN MET VERLIESAls een geliefde sterft is de schok meestal zo groot, dat het niet echt tot ons doordringt wat er allemaal gebeurt. Onopgeloste emotionele gebeurtenissen kunnen van allerlei aard zijn. Als de band gevoelsmatig onvoltooid was blijft dit een sluimerende wond die gepaard gaat met met gevoelens van bijvoorbeeld boosheid of spijt. Met Hypnotherapie kan je in de laag van het onderbewuste deze gebeurtenissen herkaderen en afronden."
Adres: Donckerstraat 20, 6061 EX Posterholt
Telefoonnummer: 06 57942304
Stad: Posterholt
Route: Donckerstraat 20
Postcode: 6061 EX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kracht van Zacht Kracht van Zacht 2 km Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.
Running Roerdalen Running Roerdalen 3 km Running Roerdalen = werken aan fitheid,op een ontspannen manier en voor iedereen. Laa...
Recensies
Ik ben met Liz aan de slag gegaan met mijn voeding en de onrust die ik hier in voelde. Jarenlang diëten en vechten met niet eten of te veel eten. We zijn breed aan de slag gegaan met een stuk achterliggende zaken, en uiteindelijk enkele zeer effectieve oefeningen gedaan die mij enorm hebben geholpen. Ter ondersteuning doe ik elke dag de ademhalingsoefeningen, grondingsoefeningen en de hypnose die Liz voor mij heeft ingesproken. Eindelijk de rust en niet meer met eten bezig hoeven te zijn. Ik voel me lekker in mijn vel en de kilo's gaan er vanaf. Ik kan Liz vanuit de grond van mijn hart aanraden. Dank je wel Liz! Ik kan nu zelf verder op de weg die ik heb ingeslagen met ondersteuning van jou. Patricia
Ik ben mezelf weer. Liz is een fijne therapeute, ik voelde me snel bij haar op mijn gemak. Ook buiten de sessies om houd ze het lijntje kort. Ik raad haar bij iedereen aan. Zij zal en kan nog veel mensen helpen. Bedankt Liz. Monique S.
Hoofdpijn was onderdeel van mijn leven; het hoorde erbij. Via het behandeltraject van mijn dochter ben ik ook zelf bij Liz terecht gekomen. In eerste instantie onwetend, misschien zelfs een beetje nerveus, wat te verwachten. Maar dat gevoel was snel verdwenen. Liz stelt je op je gemak en luistert. Richt zich niet alleen op je hulpvraag, maar kijkt verder. Na de eerste sessie voelde ik al verbetering. Nu sta ik versteld als ik nog een keer hoofdpijn heb. Wat een verlichting in mijn dagelijkse bezigheden.
Iedere sessie ontvouwde zich vanzelf. Je wordt goed begeleid in het proces, zeer bijzonder om mee te maken. Ik werd zelfs verrast wat voor linken dat er met sommige onderwerpen lagen. Erg fijn dat ik naast de 1:1 sessie ook de mogelijkheid had om met Liz in contact te komen als dat nodig was. Liz biedt zorg op maat, jij staat ECHT centraal!! De rust is weer terug waardoor voor mij helderheid is ontstaan en ik weer vertrouw op mijn innerlijke kompas. Bedankt Liz!! Groetjes Dirk
Met kracht & rust de toekomst positief tegemoet! Ik was mijzelf eigenlijk al sinds mijn tienerjaren kwijt. Altijd onrust in mijn hoofd. Liz heeft mij de kracht gegeven om de rust in mijzelf weer terug te vinden. Ik sta sterker in het leven en zie de toekomst heel positief tegemoet. Dank je Liz!
Al meteen vanaf de eerste keer gaf Liz duidelijkheid, vertrouwen en inlevingsvermogen. Op een professionele en kundige manier werkte ze samen met mij aan mijn doelstelling om te stoppen met roken. Dankbaar dat hypnotherapie, samen met de kundigheid van Liz, ik nu zo sterk in mijn schoenen sta, en als niet-roker door het leven ga! Ankie
Nieuwe afslag nemen in het leven Liz gaat op een vooral empathische manier te werk, maar is zeker ook methodisch gericht om ieder moment goed te besteden. De focus is gericht op ontwikkeling van voelen en mens zijn. Zelf heb je veel ruimte om onderwerp of aandachtsgebied in te brengen, waar je mee aan de slag wilt gaan. Liz reikt daarbij diverse overdenkingen en methodes aan en weet daarbij de juiste snaar te raken om bij jezelf tot inzichten en mogelijke veranderingen te komen. Dit leidt tot toename van je zelfvertrouwen en het nemen van nieuwe andere afslagen in je route van het leven. Hierdoor ervaar je nieuwe andere energie die wordt aangewakkerd. Bedankt Liz!
Eerder had ik een burnout gehad en het duurde anderhalf jaar voordat ik weer helemaal terug was. Voor de zomer kreeg ik weer signalen die me aan die burnout periode deden denken. Ik dacht ik heb nu iets anders nodig dan destijds. Via internet kwam ik bij hypnotherapie. Ik kwam bij Lizz en was een zielig hoopje ellende. Ik had nergens zin in, kon niet meer voelen, was zeer gestressd, had angsten en zelfs paniekaanvallen. Opmerkelijk wat de sessies van Lizz me deden. Ze liet me op een vaak vermakelijke manier naar mezelf kijken en ik had daarna weer voldoende werk om verder te gaan. Dank je, Lizz. Je bent een heel mooi mens en een geweldige coach. Dank je voor alles, maar vooral dat ik weer leef!
Ruim een half jaar geleden heb ik mijzelf een spiegel voorgehouden en gereflecteerd op mijn eigen handelen. Wie ben ik nu écht als persoon en op wat voor manier laat ik mij zien aan de buitenwereld? Door dit te doen wist ik een aantal pijnpunten bloot te leggen en zaken in te zien die voor mij niet goed voelden en stress opleverden. Zelfontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en zodoende ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon ondersteunen bij de aanpak van deze zaken. Via Facebook kwam ik bij Liz terecht en na het lezen van een aantal mooie reviews werd er de keuze gemaakt om een intakegesprek te plannen. Ik voelde meteen een klik en kreeg het gevoel dat Liz mij kon helpen bij de aanpak van deze pijnpunten. Vervolgens heeft Liz mij tijdens een zestal sessies op verschillende manieren ondersteund om dichter bij mijzelf te komen. Blokkades die voor stress zorgden werden besproken en middels geweldig aansluitende sessies en oefeningen werden deze opgeruimd. Na iedere sessie voelde ik mij positiever worden en in het dagelijkse leven begon ik steeds meer te merken dat de blokkades werden opgeruimd. Ik kreeg dit ook te horen van mensen die dicht bij mij staan, dit was een extra teken dat de sessies aansloten en helpend waren. Tot op de dag van vandaag ben ik blij de keuze gemaakt te hebben om samen met Liz te werken aan mijn ontwikkeling. Ik voel mij een ander mens en heb een enorme groei doorgemaakt tijdens deze zeer prettige sessies. Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alles Liz. Jij bent een prachtig mens en als coach/therapeut ben je voor mij een innovatief persoon geweest. Elke sessie voelde goed en vertrouwd en jij wist precies op mijn behoeftes in te spelen. Blijf vooral jezelf en blijf doen wat je nu doet, dan weet ik zeker dat je nog héél veel mensen middels een zeer prettige ondersteuning kan en mag helpen.
Rust terug: Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me helemaal op mijn gemak bij Liz. Ze heeft een heel rustige en ontspanning werkwijze. Liz luisterde aandachtig, vroeg door en stemde elke sessie af op mijn persoonlijke situatie van dat moment. Ook tussen de sessies door contact gehouden door updates als voorbereiding op de volgende sessie. Op een heel natuurlijke manier worden specifieke ‘pijnpunten’ inzichtelijk gemaakt en besproken. Zeer bijzonder om te merken hoe ik me na elke sessie voelde groeien, rust en zelfvertrouwen terugkrijgen. Nog steeds doe ik de oefeningen die ik tijdens de sessies meegekregen heb - je moet het zelf doen, maar je hebt geen moment het gevoel dat je er alleen voor staat. Ik kijk terug op een heel mooi traject wat me meer gebracht heeft dan ik verwacht had.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid