facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Livit Orthopedie

Livit Orthopedie

Info

Livit is landelijk specialist op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. Kijk voor al onze producten op www.livit.nl

Geschiedenis

Livit is landelijk specialist op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. Kijk voor al onze producten op www.livit.nl

Adres: Kabelweg 40, Amsterdam
Telefoonnummer: 0882452000
Stad: Amsterdam
Route: Kabelweg 40


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: livit orthopedie vacatures, livit schoenen collectie, livit orthopedie dordrecht, livit vlaardingen, livit orthopedie dordrecht merwedestraat, livit contact, livit steunzolen, livit vergoeding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zaam Zaam 8 km Sfeervol kantoor
Recensies
Als een bedrijf voor ondersteunde lichamelijke producten zou je zeggen dat de bereikbaarheid van de klantenservice goed zou moeten zijn. Helaas is de service zeer slecht! In de afgelopen maanden getracht meermalen een bestelling te plaatsen voor dure steunkousen maar de klantenservice weet blijkbaar hoe ze de klant moeten informeren. Ze laten namelijk niets van zich horen of pas nadat er herinneringsmails zijn gestuurd. Mijn advies! Zoek nog even verder naar een andere orthopedie leverancier.
jammer dat jullie er vrijdag om 13h30 er niet waren... nu maar weer wachten op mijn zolen... DE deur was gesloten op aangegeven tijdstip. Moet tijdens mijn werkzaamheden de op maat gemaakt gemaakte zolen halen. Stond samen met de pakket bezorgen voor een dichte deur.
Na 8 bezoeken en 4 'podologen' verder nog steeds geen goede zool. Erg teleurgesteld in Livit en ik vraag mij af of er überhaupt naar mijn klachten is geluisterd. Na mijn eerste afspraak kreeg ik niet meer dan een over de counter zool, mijn ene voet heeft andere klachten dan de andere maar er was geen verschil te zien. Inmiddels 8 afspraken gehad met 4 verschillende werknemers en ik draag de zool geen seconde omdat ik alleen maar meer pijn krijg! Ongelofelijk.
Heel goed tot nu!!
Prima altijd vriendelijke en professionele service, ben van mijn kniepijn af sinds ik hier steunzolen heb besteld
Super vriendelijk en heel professioneel. Ik loop weer als de beste.
Goed geholpen, bedankt voor jullie hulp!
je bent een oplichter met je corcezetten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid