facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Living24

Living24

Info

Gezellige, sfeervolle cadeauwinkel in Woudenberg! Veel keuze op gebied van cadeau, woondecoratie en daarnaast kleinmeubels

Adres: Voorstraat 24, 3931 HD Woudenberg
Telefoonnummer: 0332587207
Stad: Woudenberg
Route: Voorstraat 24
Postcode: 3931 HD



op zoek naar gerelateerd: Living 24 Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Homezy Homezy 148 meter Wat een geweldige site is dit! De prijs is sowieso heel scherp. Het pakket was super ...
Recensies
Leuk kadowinkeltje. Kadootjes worden altijd mooi ingepakt. Ze verkopen ook parfum zelf doseren in eigen flesje en kunstbloemen, net als kleding van Zuss.
Leuke winkel met heerlijke geurkazen en mooie spullen voor in huis. En altijd wordt je er vriendelijk geholpen.
Een sfeervol winkeltje waar altijd wel een leuk kado’tje te vinden is voor jezelf of iemand anders. Zeer klantvriendelijk!
1 keer pech gehad met meubelen! Daarna een belletje/mail gedaan naar 24 living. Ze hebben ons daarna zo goed geholpen, dat heb ik nog nooit ergens mee gemaakt. De medewerker joella heeft het zo professioneel opgelost!!! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Vlotte levering en goed verpakt. Wandrek is net zo mooi als op de afbeelding Prijs-/kwaliteitverhouding is goed.
Een heerlijke snuffel winkel met wisselende accessoires! Aardig, behulpzaam en creatief personeel. Cadeautjes worden zo mooi ingepakt dat, dat al een cadeau opzich is Vanwege Lockdown maar telefonisch cadeautjes besteld, ze werden de zelfde dag thuis bezorgd. Met een lief kaartje erbij! Chapeau dames!
Er stond een fauteuil op de site voor 378.95. Was niet leverbaar! Mail contact gehad,over 8 tot 10 weken weer leverbaar. Site in de gaten gehouden,en toen ze weer leverbaar waren wilde ik ze bestellen. Maar de prijs was verhoogd naar 599.00 Contact opgenomen, helaas voor u! Wij kunnen daar niets aan doen!!! Echt waardeloos!!!!
Altijd het het juiste cadeautje voor de gelegenheid met goed advies en heel leuk ingepakt.
Leuke winkel met veel keuze. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Personeel is altijd vriendelijk, denkt met je mee en wil graag helpen.
Top klanten service, heel blij mee, we hebben een nieuwe tafel gekregen door aanwezigheid van houtworm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid