facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Living by Nature

Living by Nature

Info

Living by Nature | Wildernisschool voor Bushcraft & native skills

Geschiedenis

Onze Passie (waar we voor staan)

Wij zijn gepassioneerd over hoe mensen duizenden jaren geleden leefden. Alle kennis en vaardigheden die men bezat. En over hoe alles met elkaar samenhangt wanneer je kijkt vanuit een natuurlijk perspectief. Wij zien hoe mensen leren, groeien en genieten van het werken in en met de natuur. Daar doen we het voor. Wij staan voor, puur, authentiek, goede theorie, praktijkervaring en persoonlijke ondersteuning. Omdat men ook vroeger niet alleen leefden besteden we veel aandacht aan het samenwerken als team.

Onze Motivatie (waar we voor gaan!)

Wij brengen mensen terug bij zichzelf, bij hun kennis van de natuur en de mogelijkheid om te leven met de natuur. Al onze activiteiten zijn gebaseerd op het leven als Jager en Verzamelaar. We leren onze cursisten en studenten de vaardigheden die nodig zijn om langere tijd in de natuur te verblijven. Daarmee gaan we verder dan wat meestal wordt verstaan onder bushcraft. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is de jaaropleiding. Daarbij gaat een groep mensen een jaar lang zich verdiepen in alle technieken en ambachten. We zijn daarmee de enige Living by Nature school die dit aanbiedt in Nederland. Ook in onze individuele cursussen gaan we zo ver als mogelijk op de natuurlijke manier aan de slag.

Onze taak

De missie van Living by Nature

Elk tijdperk kent haar eigen vanzelfsprekendheden. Zaken die het dagelijks leven aangenaam mogelijk maken of als noodzaak om te overleven. Het is onmogelijk om een persoon, bijvoorbeeld, uit de steentijd uit te leggen hoe wij nu leven. Bijna net zo lastig als de hedendaagse mens te vertellen hoe het toen was. De sleutel is ervaren. Living by Nature voelt zich uitgedaagd om jou ‘terug de grot in te slepen’ en je te confronteren met (wat we nu noemen) de basale leefomstandigheden van vervlogen tijden.

Onze missie is het laten ervaren hoe onze voorouders tussen nu en tienduizenden jaren terug comfortabel hebben geleefd, met de middelen uit hun tijd. Deze meeslepende missie neemt je mee de natuur in, brengt je -oer- oude ambachten bij, leert je met minder attributen meer uit jezelf te halen, je eigen natuur, je intuïtie. Deze beleving is, letterlijk, niet te beschrijven.

Onze missie is deze te laten ervaren!

Living by Nature

Adres: landgoed ten vorsel, Bladel
Telefoonnummer: 0624218862
ln.erutanybgnivil@ofni
Stad: Bladel
Route: landgoed ten vorsel



op zoek naar gerelateerd: living by nature forum, bushcraft thijmen, jaaropleiding living by nature, luxury by nature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
V-TAS Opleidingscentrum V-TAS Opleidingscentrum 3 km V-Tas een prachtig bedrijf en een goede leerschool met gekwalificeerde docenten voor ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid