facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LiVastGO Makelaardij

LiVastGO Makelaardij

Info

Als enthousiast makelaar bemiddelen wij bij aan- en verkoop/verhuur van woningen en bedrijfsvastgoed.

Geschiedenis

Wij bemiddelen bij verkoop - een aankoop van woningen, bedrijfsonroerend goed, winkels en overige vastgoed vraagstukken.
Onze persoonlijke aanpak staat hierbij centraal ! Samen met u vertalen wij de opdracht om tot een goed resultaat te komen ! Alles draait immers om u! Ga voor beter is dan ook ons motto !

Wij onderscheiden ons met :
* persoonlijke aanpak
* deskundigheid
* afspraak = afspraak
* eerlijke adviezen
* interactieve moderne website
* uitgebreid netwerk

Meer weten? Bezoek onze website www.livastgo.nl

Adres: Langeweg 19 B, 3245KE Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0187 849 228
ln.ogtsavil@ofni
Stad: Sommelsdijk
Route: Langeweg 19 B
Postcode: 3245KE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: makelaar goeree overflakkee opgepakt, huis van jansen, van alphen makelaardij, van rossum makelaardij, de 3 linden makelaardij, makelaar middelharnis, makelaar sommelsdijk, profit makelaardij
Recensies
Hele goede en transparante begeleiding bij onze aankoop van een bedrijfswoning. Na afloop nog goede tips m.b.t. energie besparende maatregelen en het afsluiten van diverse nuts contracten. Fijne makelaar om zaken mee te doen!
Onze ervaring met LiVastgo is een heel positieve. Een zeer gedreven en professionele makelaar. Zeer accuraat en punctueel wat betreft afspraken. Geeft duidelijkheid in de gang van zaken, en is ook buiten kantooruren bereikbaar als je met dringende vragen zit. Gaat volgens ons in de eerste plaats voor de klant in de weer, om hun belangen te behartigen, en niet voor eigen gewin. Wij hebben de samenwerking met hun als zeer fijn ervaren. Ik zal LiVastgo zeker aanbevelen in onze kennissenkring.
Makelaar met kennis van zaken en transparante werkwijze. De verkoop van onze woning is dankzij Livastgo zeer soepel verlopen. Aan te bevelen!
De verkoop is al even achter de rug maar wij willen alsnog onze complimenten geven over het verloop. Alles was duidelijk en snel. Onze wensen werden gelijk meegenomen in de verkoop. Ga zo door.... Leonard en Paula
Kan deze makelaar zeer zeker aanbevelen, op iedere vraag een antwoord, en geen moeite teveel. Heeft ons huis verkocht, en als aankoopbemiddelaar gefungeerd voor ons nieuwe huis.Kortom zeker aan te bevelen. TOP.
Aardig zolang het goed loopt ,daarna krijg je zijn ware gezicht te zien.
Een meedenkende makelaar ........en zeer vasthoudend. Het aanbevelen zeker waard!!
Prima appartement.
Aardige makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid