facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Livable

Livable

Info

Livable

Geschiedenis

Met LIVABLE wint iedereen.

Het vinden van betaalbare woonruimte voor studenten is een groter wordend probleem. Verpaupering van leegstaand vastgoed door vandalisme, inbraak en kraken. Daarnaast neemt de kans op verruwing en onveiligheid in de wijk toe. Dit zijn de drie voornaamste problemen in wijken met leegstand. Hoe deze problemen aan te pakken? LIVABLE biedt hier drie hedendaagse oplossingen hiervoor:

Studenten betaalbaar huisvesten en binden aan de stad
Vastgoedeigenaren krijgen beheerders voor hun tijdelijk leegstaande objecten
De wijken waarin LIVABLE beheert krijgen er een aantal betrokken en actieve buurtgenoten bij
Aanpakken

De bakermat van LIVABLE ligt in Rotterdam. Een stad die als geen ander weet hoe belangrijk het is om thema's als het binden van studenten, leegstand en leefbaarheid aan te pakken. Kijk voor meer informatie op www.arminiusmanifest.nl

Aanpakken is ook wat LIVABLE doet. Wij voorkomen dat leegstaand vastgoed langzaam in verval raakt of ten prooi valt aan krakers, vandalen en koperdieven. Daarnaast voorkomen we dat leegstaande panden de vitaliteit, uitstraling en veiligheid in wijken negatief beïnvloeden. Dat doen we door betrouwbare, energieke en maatschappelijk betrokken studenten zorgvuldig te selecteren die leven brengen in leegstand, de conditie van het pand scherp in de gaten houden en zich vol overgave inzetten voor buurt, bewoners en bedrijven.

Verantwoordelijkheid nemen

Tegen de berichtgeving in durven wij - gesteund door wetenschappelijk bewijs - te stellen dat een groeiende groep studenten verantwoordelijkheid wil nemen voor de toekomst. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de omgeving waarin hij of zij woont en leeft. Die motivatie wordt natuurlijk versterkt wanneer hier betaalbare woonruimte tegenover staat!

Hoe werkt het?

Het idee is even simpel als doeltreffend. LIVABLE biedt samen met vastgoedeigenaren tijdelijke woonruimte aan studenten. In ruil hiervoor zetten de studenten zich in voor het welzijn van bewoners, ondernemers en non-profit of overheidsinstellingen in de wijk zoals basisscholen en zorginstellingen. De controle op kwaliteit en continuïteit wordt door LIVABLE uitgevoerd. De begeleiding in de uitvoering wordt gedaan door professionals die werkzaam zij bij de genoemde organisaties.



"Livable is gespecialiseerd in leegstandbeheer. Je kunt bij ons terecht voor het beheer van panden en voor het vinden van een woning of werkruimte. Met een klein team werken we persoonlijk en flexibel. We vinden het bieden van maatwerk belangrijk, want zo komen we tot de beste oplossing voor iedere leegstandvraag."

"Livable is gespecialiseerd in leegstandbeheer. Je kunt bij ons terecht voor het beheer van panden en voor het vinden van een woning of werkruimte. Met een klein team werken we persoonlijk en flexibel. We vinden het bieden van maatwerk belangrijk, want zo komen we tot de beste oplossing voor iedere leegstandvraag."
Adres: Hooidrift 110, 3023 KV Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Hooidrift 110
Postcode: 3023 KV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Livable contact, Livable or liveable, Leefbaar Rotterdam, Partij Rotterdam, Leefbaar Rotterdam wiki, Leefbaar Rotterdam coalitie, Antikraak Rotterdam, Wethouders Leefbaar Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Raedt De Raedt 445 meter Erg mooi pand
StartHousing Rotterdam StartHousing Rotterdam 898 meter Een fijne ervaring gehad! Na een brand in ons huis en met spoed op zoek naar een tijd...
MVGM Wonen MVGM Wonen 2 km Kwamen te laat op de afspraak van de bezichtiging, zonder enige vorm van berichtgevin...
Doornbos Equipment Doornbos Equipment 2 km Prima bedrijf. Vriendelijk en klantgerichte medewerkers. Top !
Ben Housing Ben Housing 3 km Na een eerste afwijzing zijn wij zelf uitgenodigd om andere appartementen te komen be...
VoorkomLeegstand VoorkomLeegstand 3 km Gebouwd in 1948. Groot huis. Goed vertoeven. Goede begeleiding van VoorkomLeegstand. ...
Petit Forestier Nederland Petit Forestier Nederland 3 km Prima bedrijf
Spaanse Kubus Spaanse Kubus 3 km Bij Janzen reclame geweest Altijd goed en vriendelijk geholpen
Max Property Group Max Property Group 3 km Oplichters praktijken, als je goed opgelicht wilt worden vooral hier een huis huren! ...
PNL Vastgoed PNL Vastgoed 3 km PNL Vastgoedmaatschappij is ontstaan uit zowel een financieel als uit een maatschappe...
Kamer huur & verhuur Rotterdam Kamer huur & verhuur Rotterdam 3 km Kamer huur & verhuur in Rotterdam
Dirkzwager Schiedam Dirkzwager Schiedam 4 km Naast de rustieke molens, de fraaie monumenten, de pakhuizen en de gezellige straatje...
LVLY EVENTS LVLY EVENTS 4 km Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich voornamelijk richt op het verhuren van stoelen...
ED Housing Makelaardij ED Housing Makelaardij 4 km Zeer tevreden met de service! Bedankt voor de aankoop begeleiding.
Nieuwbouw In het Zuiderpark Nieuwbouw In het Zuiderpark 4 km Redelijk park met een boulevard in twee stukken verdeeld. Deze boulevard is voor zowe...
Buddies Real Estate B.V. Buddies Real Estate B.V. 4 km Aan-/verkoop van woningen, aan-/verhuur van woningen, taxeren van woningen en vastgoe...
Hulstkamp Christie's Makelaars Hulstkamp Christie's Makelaars 4 km Zeer luxe makelaardij.
Vitesse Vorkheftrucks Vitesse Vorkheftrucks 5 km Echt top bedrijf dit, afspraak is afspraak! Frits is de man
Recensies
Via Livable een woning gehuurd. Wanneer er problemen waren in het huis, werd dit direct opgepakt. Een hele fijne service en zeker persoonlijk!
Super organisatie. Special thanks aan jelle en jessica voor de goede hulp en snelle reactie. Ook met mijn klacht zijn ze meer dan goed omgegaan. Ik werd daarna zelfs nog meerdere keren gecontacteerd of alles naar wens was en goed was gelopen!
Gebouwd in 1948. Groot huis. Goed vertoeven. Goede begeleiding van VoorkomLeegstand. Het zijn enthousiaste,meedenkende, sociale en aardige mensen.
Super bedrijf, lopen net even iets harder voor je met als resultaat dat ik vandaag heb mogen tekenen voor een woonruimte. Ze zijn erg goed bereikbaar, denken met je mee, en houden zich aan hun afspraken.
Heel tevreden over de communicatie en service! Altijd goed bereikbaar en problemen worden snel verholpen. Special thanks to Jelle :
Alles was snel geregeld, Jerry was netjes, duidelijk en we konden heel snel de sleutels krijgen. Mooie locatie en ligging is ideaal voor ons.
Leuk dat jullie bedrijf zo één is met de klanten en zo persoonlijk zijn met de mensen
In deze onzekere tijden kan het voorkomen dat je op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte. Dan ben je hier aan het goede adres. Als je belt word je vrolijk en correct verder geholpen en er is snel antwoord op je vragen. Krijg je een woning toegewezen staat er zelfs een welkomst pakket voor je klaar. Duidelijke communicatie en altijd voor je klaar staan, ik kreeg zelfs een verjaardagskaart! Ben je op zoek naar een betrouwbare anti kraak beheerder die het beste voor heeft met de bewoners kijk dan zeker hier! Jessica en Jerry heel erg bedankt voor alles.
Fijn bedrijf met aardige medewerkers. Heeft me goed geholpen met het vinden van een mooie woning voor de aankomende tijd. Zeker een aanrader!
Voorkom Leegstand heeft een mooie community neergezet van ondernemers. Daardoor zijn er zulke mooie verbindingen ontstaan. We hebben de heldere en duidelijke communicatie gewaardeerd. Fijn ook dat er direct gereageerd wordt op vraagstukken. We hebben een fijn verblijf gehad op de Lammenschansweg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid