facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LIV verloskundigen

LIV verloskundigen

Info

Wij zijn er voor persoonlijke begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraambed. Ons werkgebied is Maasland, Maassluis en Vlaardingen.

Geschiedenis

Wij zijn er voor een persoonlijke begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraambed.
Ons werkgebied is Vlaardingen, Maassluis en Maasland.
We zijn met drie collega's werkzaam, waarvan er twee gecertificeerd zijn in het maken van echo's. Deze bieden wij dus vanaf het begin van de zwangerschap aan.
Daarnaast geven wij diverse informatie ochtenden om de zwangerschap, de bevalling en het kraambed zo goed mogelijk te laten verlopen.
Ons motto: 'Iedere zwangere, ieder mens en iedere pasgeboren baby is uniek!'

Adres: Nieuwstraat 21, 3141AA Maassluis
Telefoonnummer: 31105922816
Stad: Maassluis
Route: Nieuwstraat 21
Postcode: 3141AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meer Echo's 4 Fun Meer Echo's 4 Fun 337 meter Hele fijne ervaring! Je voelt je zo welkom. Er wordt rustig de tijd voor je genomen e...
Recensies
Alle 4 mijn zwangerschappen en thuisbevallingen mogen delen met de meiden van Liv. Stuk voor stuk zijn het geweldige toppers! Nogmaals dank ladies!
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de zorg en begeleiding van Liv Verloskundigen. Ondanks dat je te maken krijgt met wisselende verloskundigen, vond ik de zorg heel persoonlijk. De dames zijn heel professioneel en luisterden goed naar wat ik nodig had voor een prettige zwangerschap en bevalling. Er werd gezegd dat je altijd mocht bellen bij vragen, twijfels. Etc. Zo heb ik dat ook echt ervaren.
Zeer tevreden over liv. Zeer goede begeleiding, je mag ze altijd bellen als je twijfelt of er wat is. Ze leggen alles goed uit als je voor het eerst zwanger bent. Ik ben dan ook enorm blij dat ik tijdens de bevalling en na de bevalling goed ben opgevangen door de dames! Ik raad liv zeker aan.
Bij mijn zwangerschap begonnen bij een andere vk waar we ons totaal niet fijn voelden. Daarna bij Liv terechtgekomen wat echt precies het tegenovergestelde was. Zowel tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed super goed en fijn geholpen door alle meiden van Liv. Ik voelde me erg serieus genomen. Mochten we nog een kindje mogen krijgen kiezen we zeker weer voor Liv!
Onwijs blij met de begeleiding van alles dames van Liv! Meegedaan aan de cp groep en dat is mega goed bevallen. Dit was mijn eerste zwangerschap. Dankzij de groep veel tips en trucs ontvangen en contacten kunnen leggen. Hier een blije mama, papa en baby.
Mega-goed geholpen hier! Ik kom helaas nooit meer terug want ben niet meer van plan zwanger te worden . Ik kan het wel iedereen aanraden, doen dan ook mee met de groepsbijeenkomsten centering pregnancy
Hele fijne verloskundige praktijk! Ze zijn deskundig hebben alle tijd voor je en ik voelde mij er erg op m’n gemak zeker aan te raden. Tijdens de bevalling ben ik erg fijn door hun begeleid!Geven ook leuke centering pregnancy groep heel informatief en ook leuk om andere zwangeren uit de omgeving te ontmoeten. bij een eventueel tweede zwangerschap ga ik hier zeker weer na toe !
Geweldige verloskundige praktijk. Bij mijn eerste kind een goede, duidelijke begeleiding gehad. Alles is nog nieuw en vreemd natuurlijk, maar daar denken ze met je mee. Bij de tweede is het helaas misgegaan, nu alweer 2 maanden geleden. Maar ze hebben om de paar weken weer even contact opgenomen om te kijken of het fysiek en mentaal nog goed met me ging. Heel erg lieve zorgzame mensen, net een warm bad!
Dames die hun patient zelfs bij levensbedreigende situaties 'in eigen beheer' willen houden i.p.v. ze door specialisten in het ziekenhuis te laten behandelen. Want dan lopen deze 'lieve' en 'meelevende' dames royale inkomsten mis, en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Een dikke 1 van mij voor deze kille verloskundigenpraktijk die voor een groot deel bestaat uit kille en egoistische medewerkers die bovendien geen verantwoordelijkheid willen nemen voor gemaakte fouten...
Hele fijne verloskundige praktijk, zonder gehaast of stress de bevalling begonnen, door op tijd de juiste beslissingen te nemen. Wat uiteindelijk voor iedereen en zeker voor de kleine het beste was!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid