facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Owls baby- en kinderkleding

Info

Het bedrijf voor baby, bedrijfs en andere kleding, Accessoires, geboorte geschenken & (raam & auto) stickers.

Kvk: 65619838
Website: www.little-owls.nl

Geschiedenis

Welkom bij Little Owls. Dit bedrijf houd zich voornamelijk bezig met het bedrukken van kleding. Wij maken alles naar wens en er zijn heel veel dingen mogelijk. U kunt kiezen uit de standaard producten uit de webshop of stuur ons een berichtje voor een uniek product.

Naast de kleding bedrukken hebben we besloten om ook andere dingen te gaan verkopen. dit gaat voornamelijk om accessoires voor bij de kleding of apart. en bij besteding van €15,00 Krijgt u een gratis cadeautje.

Om dit bedrijf compleet te maken hebben we natuurlijk ook een doel voor ogen.
We willen graag kleine organisaties helpen met een bijdrage zodat hun ook weer mensen kunnen helpen en/of blij maken. Daarom hebben we besloten om van elke bestelling 15% te doneren aan een kleine organisatie.

Adres: polderdijk 1, 8441PL Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0651121808
Stad: Heerenveen
Route: polderdijk 1
Postcode: 8441PL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NAiZz NAiZz 1 km Een op maat gemaakte jas van een wollen delen. Fantastisch!!
ZEI Lifestyle ZEI Lifestyle 1 km Heel leuk geholpen! Niets moet en alles mag. Bedankt voor je hulp met een vleugje hum...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid