facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Chipmunks

Little Chipmunks

Info

Welkom bij Little Chipmunks! Hier vind je handgemaakte kleding en accessoires voor baby en kleine kinderen.

Geschiedenis

Als creatief persoon zocht ik een nieuwe manier om bezig te zijn. Ik ben naailessen gaan volgen en geniet er enorm van om kleren te naaien voor mijn gezin en familie. Na vele positieve reacties heb ik besloten om van mijn hobby iets serieus te maken.
Little Chipmunks is geïnspireerd door mijn 3 jonge kinderen.
Tevens probeer ik een breder publiek te bereiken, namelijk het draagpubliek. Strikmutsjes, broekjes, jumpsuits in vrolijke patronen naar eigen wens. Unieke kleren die niet verkrijgbaar zijn elders en ook hippe kleren. Ik gebruik bijna altijd biologische stof en/of Okeo-tex. Maar het kan voorkomen dat een stof standaard is. Liever biologisch oa, geef het bij mij aan.
Neem een kijkje in mijn mappen en neem gerust contact op voor wat er allemaal mogelijk is!



"Handgemaakte, duurzame baby- en kinderkleding gemaakt van biologische en fairtrade stoffen met een GOTS- of OEKO TEX label. Zacht, vriendelijk en vrolijk voor uw kind. 0 tot 8 jaar."

"Handgemaakte, duurzame baby- en kinderkleding gemaakt van biologische en fairtrade stoffen met een GOTS- of OEKO TEX label. Zacht, vriendelijk en vrolijk voor uw kind. 0 tot 8 jaar."
Adres: Verzetstraat 15, 7451DL Holten
Stad: Holten
Route: Verzetstraat 15
Postcode: 7451DL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tassie's Kinderkleding Tassie's Kinderkleding 826 meter Tassie's Kinderkleding: nieuwe kinderkleding voor een leuke prijs.
Chidi Fashion For Kids. Chidi Fashion For Kids. 999 meter prachtige winkel aan de kerkstraat 4 in holten. mooie en kwalitatief uitstekende kind...
Recensies
Little Chipmunks Helen kan alles maken wat jij in gedachten hebt. De kleding is ontzettend netjes afgewerkt, tot in de kleinste details.
Alleen maar lof over deze webshop. Prachtige kwaliteit, unieke stoffen, correcte afhandeling. Daarbij is Helen het brein achter Little Chipmunks een schat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid