facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Big Wines

Little Big Wines

Geschiedenis

Als kleine meid in een grote wijnwereld besef ik me maar al te goed dat er iedere dag weer iets nieuws te beleven valt. Proeven van verrassende wijnen, ontmoeten van hartstochtelijke wijnmakers en uitwisselen van kennis en ervaringen.
Wie mee wil genieten van mijn avonturen en ontdekkingen is van harte welkom om eens aan te sluiten bij mijn eeuwige ontdekkingsreis.



"Online WSET Wine Courses: Levels 1, 2 and 3. Monthly start dates and flexible exam dates."
Adres: Tonterstraat 9, 5561 AN Riethoven
Telefoonnummer: 06-38210011
Stad: Riethoven
Route: Tonterstraat 9
Postcode: 5561 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakken met Inge Bakken met Inge 198 meter Bakken met Inge is een bakblog waar je de lekkerste recepten maar ook tips vindt. Ver...
Recensies
Graag delen we onze ervaring met de wijncursussen van Little Big Wines! We hebben een beginnerscursus en een verdiepende cursus gevolgd. De docente Jenny wist ons op een zeer leuke leerzame maar vooral gezellige manier te onderwijzen in de wijnwereld! Met een niet te grote groep van 8 personen zijn we een aantal avonden uitgebreid ingegaan op alles wat met wat je met druiven en de diverse rassen uit verschillende landen wereldwijd kunt maken. Ik kan er natuurlijk heel veel van vertellen maar dat kun je beter zelf tot je nemen met een cursus van Jenny. Wel wil ik een avond verklappen we mochten zelf een wijntje mee brengen die dan blind beoordeeld moest worden geweldig veel lol gehad! Zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groet, John en Karin
In 2011 volgde ik de WSET 2 cursus bij Jenny. Lessen vol kennis, passie en plezier. Waar ik zeer goede herinneringen aan heb en welke ervoor hebben gezorgd dat ik ben doorgegaan met de WSET opleidingen en nu de Diploma Course level 4 op zak heb. Zonder de goede basis die Jenny heeft gelegd zou me dat nooit gelukt zijn! Ik zou het volgen van een WSET cursus bij Jenny zeker aanraden.
De internationale wijncursus is een fantastische ervaring. De cursus biedt een uitgebreide en grondige kennis tot de wondere wereld van wijn. De cursus wordt gegeven door een zeer deskundig en gepassioneerd docent van WSET. Als je een passie hebt voor wijn en de wereld van wijn wilt verkennen, dan is deze internationale wijncursus een echte aanrader. Niet alleen mijn kennis voor wijn is vergroot maar ook mijn passie voor wijn is versterkt. Thanks!
Gepassioneerd gegeven trainingen hebben sterk bijgedragen aan verbreding. Daardoor hebben we onze Wijngaard Doornacker nog mooier en professioneler kunnen invullen. De woorden inspiratie, kennis, kunde en gedrevenheid passen bij Jenny
Jenny is gepassioneerd en heeft ongelooflijk veel kennis wat met veel humor overgebracht wordt. Lessen om naar uit te kijken, absolute aanrader!
Hele leuke en interessante wijncursussen gehad. Ik ben nog niet eerder iemand tegen gekomen die zoveel in detail weet over wijn en met een lach weet over te brengen! We houden contact
Hele interessante wijncursus en goede begeleiding. Jenny is vakkundig en een fijne docent. Dank je wel!
Vertaald door Google Geweldige ervaring met het volgen van de WSET 2-cursus. Alle studiematerialen en voorbeelden kwamen op tijd aan en Jenny was erg aardig om me te helpen de examendatum op vrij korte termijn te verzetten. Bedankt! Origineel Great experience doing WSET 2 course. All the study materials and samples arrived on time, and Jenny was very kind to help me reschedule the exam date on quite a short notice. Thank you!
Vertaald door Google Geweldige WSET Level 2-ervaring! Jenny is vriendelijk en zeer attent! Bedankt voor de voortdurende steun tijdens mijn studies en het perfect georganiseerde examen! Ik kijk uit naar de volgende keer dat onze wijnpaden elkaar kruisen, Jenny! Bedankt en ik beveel deze WSET-wijnschool ten zeerste aan! Origineel Amazing WSET Level 2 experience! Jenny is kind and very attentive! Thank you for the ongoing support during my studies and the perfectly organised exam! Looking forward to the next time our wine paths cross, Jenny! Thanks and I highly recommend this WSET wine school!
Vertaald door Google De online cursus was een perfecte manier om in mijn eigen tempo te studeren en toch ondersteund te worden wanneer ik het nodig had. Bedankt Jenny! Origineel The online course was a perfect way to study at my own pace while still being supported when I needed it. Thanks Jenny!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid