facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Asia Voorburg

Little Asia Voorburg

Info

Kantonese specialiteiten uit de Chinese Keuken.

Adres: Koningin Julianalaan 56, 2274JL Voorburg
Telefoonnummer: 0703693196
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 56
Postcode: 2274JL


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Thuisbezorgd Voorburg, De Mandarijn Voorburg, Wat is kwai til, Thuisbezorgd little Asia, Little Asia Voorburg menu, Chinees Voorburg bezorgen, Chinees restaurant Voorburg, Little Asia Waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Mandarijn De Mandarijn 2 km Op betoverende locatie in Voorburg gelegen chinindspec. Het was tamelijk rustig op de...
Recensies
Ik dacht een heel goed tentje te hebben gevonden bij mij in de buurt 1,7 km verderop Ik kan de deur niet uit vanwege omstandigheden. Dus te mooi om waar te zijn! Lekkere gerechten zo leek. Ik bestellen bij mevrouw. Nou alles besteld en ik moest extra bestellen anders kwam ik niet aan het bezorgbedrag. Oké vooruit, wat dingen bij besteld tot bijna 29,- euro. Alles doorgegeven. Zegt mevrouw leuk "Graag alleen contant betalen"??? Ik vroeg kan ik het overmaken, "nee kan niet"??? Kunt u mij dan een tikkie sturen anno 2022? Ik betaal gelijk, geen probleem. "Nee kan echt niet, moet echt contant" zegt mevrouw!?!? Hier snap ik niks van. Wil je nou geld verdienen of niet. Lijkt op belastingontduiking! Ga hier sowieso nooit meer heen! Waardeloos en alles behalve klantvriendelijk!
Blij om ook authentieke Chinese smaak te vinden in Voorburg. Wij hebben meermaals bij Little Asia afgehaald. Puur vanwege de Peking eend, die is namelijk erg goed, mits besteld op de juiste dag. Heerlijk gemarineerd en met krokante huid. Daarnaast vooral de authentieke Chinese gerechten besteld, zoals aubergine met zoute vis en die was ook goed gewokt. Als je van een stevige smaak houdt, is dit je restaurant.
De eerste happen die je neemt zijn lekker maar na een paar minuten kom je erachter dat het een zoute bende is. Toch eet je door en dat terwijll je weet dat je spijt gaat krijgen. Na afloop een liter water drinken blijkt helaas niet te helpen. De hele avond hik je tegen een zoutbuik aan en echt lekker slapen doe je ook niet meer. Volgende keer weer gewoon naar Rose Garden.
Eten is altijd goed en lekker. Haal regelmatig af en het stelt nooit teleur. Zeker een aanrader! Je zal niet teleur gesteld worden.Eten: 5/5
Gezellig eenvoudig restaurant. Goed en vers eten. Soms is de Chinese bami iets aangebakken. Vriendelijk personeel. Voor de deur parkeren met eeen blauwe schijf!
De Peeking eend is een aanrader. Vriendelijke en snelle bediening. Wij gaan regelmatig terug om af te halen of laten het eten bezorgen. Je kunt er ook prima met grote groepen eten. Wel even vooraf reserveren.
Chapeau voor dit restaurant. Wat een geweldige ambiance. Hier kom ik zeker nog een keer terug! Vegetarische menuopties: Meer dan prima voor elkaar. Kindvriendelijkheid: Heel vriendelijk tegenover kinderen. Parkeren: Voor de deur! Rolstoeltoegankelijkheid: N.V.T. Speciale dieetwensen: Vanwege mijn geloofsovertuiging ben ik heel blij dat er ook halal eten is.
Heerlijk Kantonees eten en ruime keuze.Vlotte bediening
Vriendelijk personeel en super lekker gegeten!
Lekker eten. Gezellig personeel. Eten snel op tafel. Zelf gerecht kiezen of met een groep meerdere gerechten delen op de draaischijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid