facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LiteBit.eu

LiteBit.eu

Info

Buy and sell digital currencies via EURO. You can use iDeal, Mister Cash, SOFORT, GiroPay and SEPA. We are a registered company based in The Netherlands.

Geschiedenis

Buy and sell digital currencies via EURO. You can use iDeal, Mister Cash, SOFORT, GiroPay and SEPA. We are a registered company based in The Netherlands.

Adres: Weena 740, 3014DA Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Weena 740
Postcode: 3014DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GWK Travelex GWK Travelex 182 meter
Recensies
de transactie kosten zijn hoog maar het is veilig overboeken naar rekening is langzaam maar het is veilig doe normaal uitbetalen via bitonic maar dat moet snel ,binance en coinbase zijn moelijker geworden om uit te betalen,let op dat je altijd coins stuurt via Juiste chain als je dat niet weet hoe dat moet zoek dat dan uit ik lees veel slechte revieuws ik kreeg het benauwd van maar alles ging echt top uitbetalen op weekend komt dinsdag aan ga hun zeker weer gebruiken ondanks de provisie van ruim €100,- laatste tip koop laag verkoop hoog verkoop waneer iedereen koopt koop waneer iedereen verkoopt kopen heeft Nooit haast
Veel gedaan met het partnerprogramma van Litebit vooral in 2017 en 2018, toen veel klanten en zelfs vrienden in laten schrijven via het partnerprogramma, nu verwijderen ze zonder compensatie deze aangebrachte leden uit ons account omdat we al een tijd geen nieuwe gebruikers aanbrengen, zeer kwalijke zaak en erg onprofessioneel want in principe steel je de commissie en stop je deze in eigen zak, heb dit aangekaart maar kom niet verder met deze partij, ze verschuilen zich achter de voorwaarden maar vind het persoonlijk erg slecht, dit kun je gewoon echt niet maken.
Er is fraude gepleegd en geld weggesluisd, hier aangifte van gedaan. Dit bij LiteBit bekend gemaakt, en dit toegestuurd. Na meerdere toezeggingen, zwart of wit willen zij opeens niet inzicht geven hoeveel geld gestolen is, onder mom van gevoelige info. Ik noem het fraude verbergen, en hun fouten en tekortkomingen om hun klanten te beschermen te verbergen. Het is geen geheim of gevoelige info, welk bedrag is weggesluisd? Nu via juridische wegen, bij de rechter gaan afdwingen om te vragen welk bedrag gestolen is? Te bizar voor woorden. Slachtoffers nadelen
Ga niet met het platform Litebit in zee. Ze stelen/blokkeren je account en gaan aan de haal met je cryptomunten. Frauduleuze firma. Doe hier geen zaken mee. Zeer ontgoocheld in de klantendienst.
Voor zo'n hoge handelskosten zou je goede service verwachten. Ik betaal graag voor goede service, maar die is er spijtig genoeg niet. ik verstuurde gisterenavond coins naar een wallet, mijn balans was verdwenen maar de transactie gebeurde niet. Balans was dus weg zonder overzicht van de transactie. Meer dan 8u geen overzicht. Support reageert zeer traag of niet op tickets. Ook telefonisch kunnen ze je niet verder helpen. Pfff, triestig...
Litebit is niet de goedkoopste, maar de mogelijkheid om via je bank crypto te kopen i.p.v. per creditcard is het me waard. Ik ben een keer een transactie compleet kwijt geraakt en voelde me eens misleid bij een transactie waardoor ik met de aangekochte coin niet kon overmaken naar een andere wallet. Beide keren hebben ze e.e.a. uitgezocht en heb ik alles tot de laatste cent terug gekregen. Service dus uitstekend!
Gisteren om 21:00 uur ETH gekocht en verstuurd naar mijn externe wallet. Tot heden nog steeds niet binnen gekregen. Waarom kunnen we de Txn Hash niet meer in zien. Nu weet ik ook niet waar het hangt in de blockchain. Echt een slechte update Litebit. Fix dat alsjeblieft.
De spread op de aan- en verkoopkoersen is vrij groot. Er wordt bij Litebit erg veel aan verdiend. Daarnaast worden er afhankelijk van de coin aanzienlijke transactiekosten gerekend. Bitcoin 0,0005 per transactie wat op dit moment E18 is. Als je vanuit je wallet een kleine online aankoop wilt doen een belachelijk hoog bedrag. Het overgeboekte bedrag wordt hiermee in mindering gebracht. Dit krijg je als mededeling wanneer de transactie wordt uitgevoerd maar zie je niet in je transactie overzicht, resultaat is dat je het verschil alsnog mag overmaken met wederom de hoge transactiekosten. Crypto wallets zijn met partijen als Litebit ongeschikt als regulier betaalmiddel. Er zijn genoeg partijen die minder dan een halve dollar rekenen. Wees gewaarschuwd!
Ik vind het echt waardeloos, dat na de zgn update de Waarde per gekochte munt is verdwenen. Gewoon uit het niets. Je kan toch eerst ff waarschuwen als je iets afpakt????? Het maakt het onmogelijk verder op deze broker verder te gaan. Kan mij ook niet voorstellen, dat men je aan het lijntje houd, dat het binnenkort terug komt. Nu moet je alles op een papier bijhouden. Ben altijd tevreden geweest, maar ben nu echt heel boos en zwaar teleurgesteld, vooral ook om de leugens. Ben ook bezig over te stappen naar Bitavo.
Heel vervelend, iedere keer storingen waardoor grafieken niet kloppen, of er geen aankopen of verkopen gedaan kunnen worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid