facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lisign

Lisign

Info

Stickers, Raamfolies, Textielbedrukking, geboortekaartjes, Kaarten.

Maar heeft u iets anders, ik sta overal voor open!

Geschiedenis

Een shirt met opdruk, een opvallend logo, een folder, een flyer, wat u maar wenst. Wat ik doe is het visueel vormgeven van ideeën op verschillende manieren.

Niet alleen voor vormgeving maar ook voor een creatief cadeau ben je bij lisign aan het goede adres.

Iets nodig wat u niet heeft kunnen vinden op deze pagina, mail of bel mij, wij komen er samen vast uit.


Textiel bedrukking
Lisign kan op diverse manieren textiel voorzien van uw logo en reclame-uitingen, door middel van diverse technieken. Het drukken gebeurt met diverse materialen voor zowel grote en kleine partijen en zelfs als het gaat om slechts 1 T-shirt.

U kunt bij Lisign verschillende textiel bestellen zoals T-shirts, polo's en sweaters in alle kleuren. Uiteraard kunt u ook uw eigen textiel aanleveren.

Wij bedrukken o.a.:T-shirts - sweaters - polo's - jacks - bodywarmers – sport- en bedrijfskleding - sporttassen – linnentassen - puzzels – babyslabbetjes - paraplu's - vlaggen - wijnkisten - stropdassen – etc.


Ontwerp/vormgeving
Advertenties, visitekaartjes, briefpapier, reclameborden, belettering, uitnodigingen, menukaarten, ect. Ik sta graag voor u klaar om samen te brainstormen en uw wensen op papieren te krijgen. We gaan door tot u voor 100% tevreden bent.

Wie ben ik?
Na het volgen van een grafische studie aan het Deltion College te Zwolle en het opdoen van ervaring tijdens meerdere grafische stages, ben ik sinds kort mijn eigen bedrijfje begonnen. Lisign, can make it!

Vormgeven is mijn vak. Zoals een architect vorm geeft aan een gebouw, zo geef ik vorm aan een shirt, logo, kaart, brochure ect. Communicatie maar ook originaliteit en vindingrijkheid in woord en beeld zijn erg belangrijk.

Adres: Nieuweweg 21, 7948AA Nijeveen
Telefoonnummer: 0651293039
Stad: Nijeveen
Route: Nieuweweg 21
Postcode: 7948AA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid