facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lisette Braat Fotografie

Lisette Braat Fotografie

Info

Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken!



"Lizette Fotografie fotografeerd bruiloften, zwangerschappen, newborns en gezinnen. Spontane fotografie, ongeposeerd. Maakt gebruik van moment degisn technieken om spontane momenten te creëeren"
Adres:
Telefoonnummer: 0641230995
Stad: Abbenbroek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOToutofthebox Photography&Interior design LOToutofthebox Photography&Interior design 829 meter PHOTOGRAPHY & INTERIOR DESIGN
Marlies Dekker Fotografie Marlies Dekker Fotografie 886 meter Voor onze vernieuwde website van de makelaardij, wilde graag nieuwe foto's, die ons...
Recensies
Twee geleden minishoot met Lizette. Het was onze 1ste keer voor de camera met Lizette, maar het was zo relaxed. Lizette is zo vriendelijk, enthousiast, meedenken en goed met kinderen. We voelen allemaal op onze gemaakt. Alles kan en niks is gek. Echt een topper en een aanrader! En de foto’s… WE LOVE IT
Lizette is een zeer vriendelijke en kundige fotograaf. Tijdens de mini shoot bij de Brielse Boer heeft ze heel leuke foto's van ons drieën gemaakt. Het is vooral erg leuk dat de foto's ongedwongen zijn gemaakt en dat ons zoontje zichzelf kon zijn.
Lizette heeft onze bruiloft gefotografeerd 4 jaar geleden en ik ben nog elke dag blij met de foto’s ! Ze was erbij, maar het voelde net alsof ze er niet was was ze wel hoor, ze zat niet verstopt achter het altaar. Maar het ging allemaal heel vanzelf en natuurlijk. Was fijn !
Nu al een recensie! En dat na alleen een kennismakingsgesprek. En dan ook nog eens 5 sterren!! Op 7-7-23 fotografeert Lizette onze bruiloft. Wat kijken wij ernaar uit en wat hebben we er nu al een vertrouwen in. Tijdens het online kennismakingsgesprek kon Lizette heel goed en duidelijk uitleggen wat ze doet en hoe ze het doet. Dit gaf ons zoveel vertrouwen, dat wij zonder een fysieke ontmoeting enorm uitkijken naar de bruiloft en natuurlijk naar de foto's die Lizette zal gaan maken!
In Juni heeft Lizette onze bruiloft vastgelegd. Ze is enorme relaxt, probeert van als uit een neemt vooral de tijd. Wauw, wat een ongelofelijk mooi resultaat! Dikke aanrader!
Vandaag hadden we een shoot op het strand met Lizette. Dit was voor ons een enorm leuke ervaring. Ze liet ons op ons gemak voelen en nam ruim de tijd. Waar we anders gemaakt lachend op foto’s stonden gebeurde het lachen tijdens de shoot spontaan. We kregen al enkele foto’s te zien en zijn meer dan tevreden. We boeken zeker nog een keer een shoot bij Lizette!
Lizette heeft afgelopen zomer onze bruiloft vastgelegd. Ze is gepassioneerd, enthousiast, creatief en denkt super goed met je mee. Ze bracht op ons ideeën, waar wij zelf nooit op waren gekomen, vulde onze ideeën aan of gaf adviezen om onze ideeën aan te passen. Dankzij haar waren niet alleen onze foto’s mooier dan wij ooit hadden durven dromen, maar ook onze videograaf heeft, dankzij haar creatieve brein, de mooiste shots kunnen maken. Lizette gaat verder dan alleen de fotografie, ze is betrokken, waardoor zowel de fotografie, als de dag perfect zijn verlopen. Lieve Lizette, onwijs bedankt voor de prachtige foto’s, je hebt onze dag nog onvergetelijker gemaakt!
Een hele gezellige dag gehad tijdens een newbornshoot met mijn lieve kleine zoontje. Heerlijk in ons eigen huis, met eigen spullen en met hele mooie en spontane foto's als resultaat. Zo blij mee!! Ik zou Lizette zeker aanbevelen. Ze is heel open, creatief, professioneel en bovendien lief en gezellig. En de foto's zijn prachtig!
Toen mijn schoonvader overleed voelden we meteen dat er foto's gemaakt zouden moeten worden van de plechtigheid, we konden ons namelijk goed herinneren dat hijzelf ook foto's maakte tijdens de afscheidsdienst van zijn vader. Zonder twijfel contacten we Lizette en wat een ontzettend warme en liefdevolle contacten en momenten waren dat. Met een korte briefing had ze genoeg informatie en is ze letterlijk onzichtbaar geweest tijdens de afscheidsceremonie in de St Catharijnekerk in Brielle. Alle emotionele en mooie momenten heeft ze vast weten te leggen, zelfs een aantal shots van onze spelende zoon om en rond de kist. Heel bijzonder en dubbel. Wat een ontzettend mooie en blijvende herinnering heeft ze opgeleverd in de vorm van een prachtig fotoboek en alle digitale foto's en daar zijn we haar heel dankbaar voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid