facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liselotte Schouten Fotografie

Liselotte Schouten Fotografie

Info

Als je meer over mij wilt weten, stuur me dan een privé-berichtje.

Adres: Zierikzee
Stad: Zierikzee


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luchtfilm Zeeland Luchtfilm Zeeland 3 km Luchtfilm Zeeland maakt betaalbare dronefilms, luchtfoto's en filmproducties voor par...
Recensies
Mariska is een super goede professionele fotograaf! De foto’s zijn altijd nog mooier dan we zouden kunnen bedenken. Ruim 7 jaar geleden maakte ze de eerste newbornshoot van onze oudste dochter en sindsdien zijn we elk jaar vaste klant. Ze maakt ook prachtige fotoboekjes waar je voor kunt kiezen na de fotoshoot, wat een extra mooie herinnering is. Ze stelt de kinderen ook enorm op hun gemak en krijgt ze zo relaxed op de foto hoe het mij nooit zou lukken. Ze is een absolute aanrader!
Mariska is een geweldige fotograaf, ze maakt hele mooie foto’s en het is heel fijn om met haar samen te werken. Ze heeft foto’s gemaakt op onze bruiloft, een newborn shoot bij ons thuis en andere kleinere shoots en het resultaat is altijd prachtig! Een echte aanrader!
Mariska heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft! Je kan je geen betere fotograaf wensen. Ze is heel spontaan, het is heel gezellig en ze weet alle belangrijke momenten perfect vast te leggen. Het is ook een aanrader om je trouwalbum bij Mariska te laten maken, ze kiest de mooiste momenten en vertelt daarmee het verhaal van de dag. Het trouwalbum en de foto's op usb kregen we al heel snel na de bruiloft. Wij zijn super tevreden! Heel erg bedankt Mariska!
Al een aantal keer bij Catorfotografie geweest. Mariska is een fijne vrouw om mee samen te werken en erg vakkundig. Zeker een aanrader! Zij heeft laatst foto’s gemaakt voor mijn bedrijf. Echt heel blij mee.
Wanneer je als moeder verdrietig denkt: 'mijn rakkers staan echt nooit leuk op de foto'. Ga dan naar Mariska Cator: in no time heb je een ge-wel-dige shoot in the pocket! De foto's zijn clean, scherp, autentiek en zullen nooit vervelen!
Mariska treft met haar foto’s precies waar het over gaat. Zo heeft ze onze vriendschap heel mooi vastgelegd, ondanks dat we niet de beste weer-omstandigheden hadden. Daarnaast is het iemand waar je je direct bij op je gemak voelt en laat ze veel ruimte voor jouw eigen wensen.
Mariska is een top fotograaf! Met aandacht voor details, aandacht voor de mensen die ze fotografeert en weet precies altijd het goede moment er op te zetten!
Geweldige fotograaf, maakt prachtige foto's. Ze neemt de tijd voor je en je eigen wensen of ideeën aangeven mag altijd. Voor mij de beste en gezelligste fotograaf die ik in mijn omgeving ken : zeker aan te raden!
Super super fotografie!! Mariska maakt echt de mooiste foto's. Heel puur en super kwaliteit. Ook krijg je naast de digitale bestanden een klein fotoboekje. Echt een kadootje!
Spontane leuke fotografe die fantastische foto's maakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid