facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lisa van Geenen Fotografie

Lisa van Geenen Fotografie

Info

The art of creating your memories..
☆ Zwangerschap
☆ Trouwfotografie
☆ Loveshoot
☆ Newborn
☆ Gezin
☆ Kids

Adres: Hulsberg
Telefoonnummer: 0626043040
Stad: Hulsberg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paradog Webdesign & Photography Paradog Webdesign & Photography 13 km zeker aan te bevelen! 2 leuke aardige, spontane, en geduldige mensen vooral met een 3...
Recensies
Het contact met Lisa was vanaf het eerste moment goed. De fotoshoot als kennismaking heeft zeker geholpen om een band op te bouwen, ervaringen over andere bruiloften te horen en aan te voelen of er een klik was tussen Lisa en ons. Wij zijn dan ook heel blij dat we Lisa gekozen hebben als fotografe op onze bruiloft. We hadden niet in de gaten dat ze aanwezig was, wat terug te zien is in foto's waarvan wij geen weet hadden dat deze gemaakt zijn. Deze onverwachte en spontane foto's zijn voor ons de leukste om te bekijken en geven weer hoe voor ons de dag is ervaren. We kijken nog altijd met een grote glimlach terug op onze trouwdag bij het zien van de mooie foto's die Lisa voor ons heeft gemaakt. We hebben Lisa leren kennen als een fotografe die meedenkt en ideeën deelt hoe foto's beter kunnen, maar geeft ook ruimte om zelf met ideeën te komen. Dat vinden wij een groot pluspunt. Verder is Lisa heel makkelijk in de omgang en heeft ze echt humor. Dit leverde veel grappige, niet-vantevoren-geplande en oprechte foto's op. Lisa, heel erg bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag!
Lisa heeft voor ons een familyshooting rond de locatie van een kasteel gedaan. Lisa wist op een zeer professionele wijze hoe ze onze familie in scène kon zetten. Lisa kan prima met mensen en vooral met kinderen omgaan. We hadden allemaal veel plezier bij de shooting. Al snel kregen we digitale foto's van een hoge kwaliteit te zien en konden zo kiezen uit een veeltal van brilliante fotos voor een album, voor prints en een canvas. We zijn erg tevreden met Lisa en haar uitstekende werk. We kunnen alleen maar iedereen aanbevelen haar voor een fotoshoot te boeken.
In 2019 de zwangerschapsshoot, newbornshoot en cakesmash door Lisa laten doen van ons zoontje. Binnen 2 weken hadden we de resultaten al!! Prachtige foto's, mooi nabewerkt, niets gedwongen en luisterend naar onze wensen, heel erg prettig. Toen ik in 2021 zwanger raakte was er geen discussie mogelijk dat we weer voor Lisa zouden kiezen. De zwangerschapsshoot, newbornshoot en 6 maanden shoot hebben we nu gehad van ons kleine meisje en als ze 1 wordt staat er nog een cakesmash op het programma.
Wij zijn enorm blij met de foto's die Lisa van ons heeft gemaakt, zowel tijdens de loveshoot als tijdens de bruiloft. Ze stelde ons goed op ons gemak en dacht met ons mee in wat wij wilden overbrengen op de foto's. Wij voelden ons vrij voor de camera en daardoor ontstaan er leuke plaatjes!
Super tevreden met de spontane mooie foto’s van Lisa. Luistert heel goed naar je. Super vriendelijk, voelde me helemaal op mijn gemak bij Lisa. Niet de goedkoopste maar dan heb je ook wat moois voor het leven!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid