facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lint Notaris

"Met een notaris en een toegevoegd notaris zijn wij in staat om onze specialismen voortdurend verder uit te bouwen. Dat betekent dat wij u in een steeds ingewikkelder wordende samenleving altijd van dienst kunnen zijn met adviezen en diensten over familiezaken zoals een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, erven, schenken en estateplanning."
Adres: Korte Achterweg 11, Lekkerkerk
Telefoonnummer: +31180661600
Stad: Lekkerkerk
Route: Korte Achterweg 11



op zoek naar gerelateerd: Lint Notarissen-bergambacht, Lint Notarissen tarieven, Lint Notarissen Rhoon, Notaris Rhoon uit ambt gezet, Lint Notarissen Krimpen aan den IJssel, Lint Notarissen Hoogvliet, Lint Notarissen Capelle aan den IJssel, Lint notarissen vacatures
Recensies
Als verkopende partij, niet zo blij. Akte werd mompelend voorgelezen door de heer de Ridder en werd nogal afgeraffeld, mij werd geen eindafrekening gepresenteerd en ik kreeg geen enkele uitleg over de kosten daarin. Werd soort van "weggestuurd", na het zetten van handtekening. Ook werd de koopsom niet dezelfde dag betaald. Niet prettig, ik zou niet zelf voor deze notaris kiezen.
Als verkopende partij hier de overdracht getekend. Klein kantoor en alsnog wachten, dan met notaris mee en aan tafel naast de kopers krijg je op papier je eindafrekening dus met schuine ogen zichtbaar voor de anderen. Daarna het huis afkraken welke wij hebben verkocht. Na een langdradig gezeur over een stuk van tientallen jaren geleden wat in de akte staat. Krijg ik ook nog een opmerking dat ik maar naar school had moeten gaan. Dit omdat ik de akte nogal onduidelijk vond omschreven. Wij hadden dhr. Van Veen wat dus een onaangenaam persoon is. Ik adviseer de mensen iets verder te rijden voor een betere en service gerichter kantoor.
Op 25-07-2019 de akte getekend voor de aankoop van ons huis. Goede duidelijke uitleg over de inhoud van de akte. Vriendelijk en heel ontspannen. Zeker aan te raden.
20-3-2019 bij Lint notarissen geweest voor de koop van ons eerste huis. Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Goede uitleg over de akten. Wij hebben hier een heel goed gevoel aan overgehouden. Zeer zeker aan te raden!
Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg.
Altijd professioneel en zeer kundig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid