facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linneweever

Linneweever

Info

Linneweever

Geschiedenis

In onze professionele praktijk werkt dagelijks een team van ervaren specialisten
met de meest geavanceerde apparatuur aan de zorg voor de ogen en oren van onze klanten.

In onze ruime en gezellige winkel waar altijd iets te beleven is,
verrassen en inspireren wij graag met onze uitgebreide collecties en een goed advies.

Juist die combinatie van professionaliteit en gezelligheid
wordt door onze klanten gewaardeerd en maakt ons uniek.

Met misschien wel de grootste collectie monturen, zonnebrillen en kinderbrillen van Nederland
ben u vrijwel verzekerd van succes!

Kom gerust langs in de Herenstraat in Wateringen, de koffie staat klaar!



"Bij Linneweever bent u welkom voor de beste oogzorg en de mooiste monturen en zonnebrillen van een groot aantal merken in alle prijsklassen. Wij zien onszelf als een warenhuis waar iedereen welkom is en onderscheiden ons graag met de kwaliteit van ons werk, de sfeer in onze winkel, de collecties die we met zorg uitzoeken en natuurlijk een ongeëvenaarde service."

"Bij Linneweever bent u welkom voor de beste oogzorg en de mooiste monturen en zonnebrillen van een groot aantal merken in alle prijsklassen. Wij zien onszelf als een warenhuis waar iedereen welkom is en onderscheiden ons graag met de kwaliteit van ons werk, de sfeer in onze winkel, de collecties die we met zorg uitzoeken en natuurlijk een ongeëvenaarde service."
Adres: Herenstraat 15, 2291 BB Wateringen
Telefoonnummer: 0174 293 140
Stad: Wateringen
Route: Herenstraat 15
Postcode: 2291 BB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 177 meter Prima zaak, goed geholpen voor gehele gezin !
Recensies
Al meer dan 20 jaar klant bij hun nooit iets met mijn bril gehad en vanaf 2019 een nieuw montuur helaas moest ik hier heel vaak terugkomen om mijn bril goed te laten zetten. Een nieuw montuur gekregen in 2021 vanwege een schroefje. Nu brak er een neusbeentje af, Kunnen ze hem niet solderen en het enige wat ze kunnen aanbieden is hetzelfde montuur gelijk gezegd dat ik dat niet wilde, aangezien ik heeel vaak terug moet komen om goed te laten zetten voor 50 % korting. En ze zeiden dat ze erg coulant vinden omdat het niet hun toedoen was…. Nooit iets gehad in 20 jaar en nu zo behandeld worden… schandelig!
Vandaag bij Linneweever geweest en ben daar al jaren klant. Weer wil ik benadrukken hoe goed en vriendelijk ik elke keer weer geholpen wordt. Met Art van Onselen die zeer vakkundig is heb ik een een goede band opgebouwd. Het vertrouwen dat hij het beste met je voor heeft komt altijd uit. Bedankt Art! een dikke pluim voor jou.
Op aanraden van familie bij deze winkel een bril aangeschaft . Had in het verleden al vele andere brillen zaken bezocht. Maar bij deze zaak zijn ze niet alleen super vriendelijk maar ook erg geduldig en vakkundig. Meerdere afspraken voor mijn aangeschafte bril gehad en dan voelt het prettig dat je bij je vervolg afspraken steeds de zelfde medewerkster krijgt. In mijn geval was dit medewerkster Mw. Dagmar. Groet Ton van Delden.
Dacht ik toch even geen ‘brillenhoofd’ te hebben…… Van die gedachte was ik snel genezen na een bezoek aan de Linneweever Wat een keuze en deskundig advies! Prachtige winkel, top-merken en enthousiaste medewerkers.
Helemaal top! Vakkundig , vriendelijk. Optist keek naar ons dochter 6 tegen betaling en hebben hierdoor niet dat we op een wachtlijst bij Juliana ziekenhuis hoeven te wachten! Dankjulliewel!
Excuus voor het personeel dat wij in jullie winkel waren. Na ruim een kwartier gewacht te hebben en ondertussen geīrriteerd weggekeken te worden er kon nog geen goedemorgen af zijn we maar stilletjes weer weggegaan om jullie niet verder tot last te zijn. Nog maar zelden zo'n klantonvriendelijke sfeer meegemaakt.
Aanrader, ze hebben mijn dure zonnebril die niet bij hun was gekocht met een wankel pootje kosteloos hersteld, er totaal niets voor gevraagd! Wat mij betreft TOP-SERVICE! Vooral in deze Corona-tijden!
Heel erg goed geholpen door linnewever, aardige mensen die heel erg vriendelijk zijn. Ik ben erg tevreden.
Veel keuze en erg vriendelijk personeel. Het enige nadeel zijn het soms lange wachten tot je geholpen wordt.
Fijne winkel met een mooie collectie. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en geeft goed advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid