facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linnenkast Linnenverhuur

Linnenkast Linnenverhuur

Info

De Linnenkast verzorgt al jaren uw bed-, bad-, strand- en keukenlinnen op Ameland.

Geschiedenis

Laat uw zwaarste koffers maar thuis. Al uw linnen bestelt u hier. Simpel en makkelijk.

De Linnenkast verzorgt al jaren uw bed-, bad-, strand- en keukenlinnen op Ameland.

Als u op vakantie gaat neemt u al een boel spullen mee. Om uw bagage handzaam te houden, kunt u bij ons bed-, bad- strand- en keukenlinnen huren, hetgeen wij bij uw vakantieverblijf bezorgen en weer afhalen.

*Vakantie wasje, grote schoonmaak, ongelukjes? Kom gerust langs. Wij wassen en strijken voor u en wij zorgen er voor dat uw wasje volgens afspraak wordt behandeld.

*Na de vakantie direct weer aan het werk? Laat uw was op de laatste vakantiedag door ons wassen. Scheelt veel tijd bij thuiskomst!

Adres: Fabrieksweg 16, 9161 CG Hollum
Telefoonnummer: 0519 556 569
ln.tsaknenniled@ofni
Stad: Hollum
Route: Fabrieksweg 16
Postcode: 9161 CG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: linnenservice ameland, lakenpakket huren ameland, ameland linnenverhuur, linnen service ameland, wasserette nes ameland, bedden ameland, bedlinnen huren, dekbedpakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faber Wijnberg Installatietechniek B.V. Faber Wijnberg Installatietechniek B.V. 191 meter Faber Wijnberg heeft de wc en badkamer voor ons vakantiehuis, de Blieke 4 Hollum, ver...
Recensies
Eerst was vergeten om het bestelde linnengoed te bezorgen. Pas in de avond werd het bezorgd. Na het uitpakken bleek dat het verkeerde beddengoed was besteld. Direct een telefoontje gepleegd, antwoordapparaat in gesproken. Is nooit op gereageerd. Een aantal handdoeken was dusdanig oud dat ik ze al lang geleden als poetsdoeken had gebruikt. Jammer!
Allervriendelijkst, en levering prima volgens afspraak. We besloten op het laatste moment nog wat langer te blijven en ook dat was geen probleem.
Netjes op tijd geleverd, maar wel witte handdoeken met bruine vlekken...
Altijd iets te doen!
Wasserij, linnenverhuur, vakantiewasjes, stomerij service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid