facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lingerie Nijverdal

Lingerie Nijverdal

Info

Lingeriewinkel met ruim aanbod diverse luxe merken in bodyfashion. Professioneel advies. Lingeriestyling specialist. Deskundig op het gebied van protheses.

Geschiedenis

Lingerie Nijverdal is een lingeriespeciaalzaak in het centrum van Nijverdal. De zaak wordt gerund door Diny en Berlinda, moeder en dochter. Met hun gedegen expertise, kunnen ze samen met het vertrouwde personeel, elke vrouw helpen om er mooi en zelfverzekerd uit te zien. In het pand is er speciaal een bovenverdieping gemaakt, die helemaal is ingericht voor het aanmeten van borstprotheses.
Natuurlijk zijn er de vertrouwde merken zoals; Marie Jo, Prima Donna, Twist enz. Maar ook worden er regelmatig nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd, zowel in lingerie als in badmode.
Ondermode is ontzettend belangrijk. Pasvorm en comfort is de basis voor een goed figuur. Producten zoals Shapewear zijn nu een hot item. Lingerie Nijverdal heeft een scala aan mooie merken van cupmaat A t/m H. Ook in badmode.
Lingerie Nijverdal neemt de tijd voor de klant. En altijd staat de koffie klaar. Onze winkel bevindt zich aan het Henri Dunant plein in Nijverdal boven de parkeergarage waar u als klant van lingerie kunt parkeren.

Adres: Henri Dunantplein 3, 7442 NP Nijverdal
Telefoonnummer: 0548621711
Stad: Nijverdal
Route: Henri Dunantplein 3
Postcode: 7442 NP


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Livera, Broekmate Nijverdal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ladyloft Ladyloft 22 meter Leuke avond goed georganiseerd en het eten en drinken was prima ondanks de warmte
Boutique Britt Boutique Britt 77 meter Leuke winkel, leuk personeel. Ik ben goed geholpen en een klacht wordt op zeer profes...
Flits mode Flits mode 162 meter Flits mode al meer als 25 jaar een begrip in Nijverdal, kom gezellig winkelen bij Fli...
Konijnenbelt damesmode Konijnenbelt damesmode 386 meter Na een zeer lange tijd hier niet meer te zijn geweest hebben we deze zaak weer bezoch...
Recensies
Top winkel, je wordt er zeer goed geholpen en altijd met een vriendelijke glimlach.
Zeer vriendelijk en goed geholpen!
Service en vriendelijkheid hoog in het vaandel, tel daar hun mooie collectie bij op.. Dan hoef ik verder niets te vertellen..
Veel bh's en strings helaas geen inhoud
Fijn geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid