facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lingen Keramiek

Lingen Keramiek

Info

Lingen Keramiek heeft maar liefst 2.000 verschillende wand- en vloertegels in het assortiment, verkrijgbaar in twee filialen: in Leiden en Capelle aan den IJssel.

Geschiedenis

De hoofdactiviteit van Lingen Keramiek bestaat uit leveranties van tegels aan bouwbedrijven die woningbouwprojecten realiseren.
Steeds vaker leveren we onze producten en diensten ook rechtstreeks aan consumenten. Met name als het gaat om woonkamervloeren.
Belangrijke toegevoegde waarden van Lingen Keramiek zijn een breed en diep assortiment, betrouwbare adviezen aan de kopers en een kwalitatief hoogstaande beheersing van de gegevensstromen.



"DE MOOISTE VLOEREN EN WANDEN VAN ROTTERDAMOf u nu op zoek bent naar nieuwe vloertegels, wandtegels, een gietvloer, PVC-vloer of een houten vloer, bij Lingen Keramiek bent u aan het juiste adres. In onze showrooms in Leiden en Capelle aan de IJssel aan de rand van Rotterdam vindt u een ruim assortiment van kwaliteitsproducten. Hier vindt u ongetwijfeld de vloer of wandbekleding die u zoekt, wat uw woonstijl ook is. Wanneer komt u bij ons langs? Onze adviseurs staan voor u klaar."
Adres: Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010-2021515
Stad: Capelle aan den IJssel


Recensies
Ziet er leuk uit hoor en de receptioniste is aardig. Maar die verkoopsters zijn raar. Ik stond daar met mijn aannemer de collectie te bekijken. Ik moet namelijk mijn nieuwe woning van 185 vierkante meter inrichten. Worden we gewoon opzij geschoven door zo’n dik opgemaakte verkoopjuffrouw. Want zij wilde een oma en een opa service bieden. Vervolgens vraag ik aan een andere verkoopster waar de tegels van een bepaalde prijscategorie liggen, word ik in het antwoord volledig genegeerd. Kennelijk wordt mijn geld niet op prijs gesteld. Gelukkig ben ik daar op tijd achter gekomen.
Recent een PVC vloer uitgekozen voor onze nieuwe woning. Door het uitstekende advies van Sharon hebben we alle informatie gekregen om tot een beslissing te komen. Sharon is deskundig, niet bang haar eigen mening te geven en heeft duidelijk veel verstand van alle producten en hun voor- en nadelen. We hadden al een tegelvloer van Lingen waar we meer dan tevreden over waren en ik weet zeker dat onze nieuwe vloer ook prachtig wordt.
Heel veel keuze aan tegels, voor eenieder waar hij/zij naar zoekt. Daarnaast zeer vriendelijk personeel die je met open armen ontvangen en helpen waar nodig. Aanrader!
Geweldig geholpen. Deskundig.. Bedankt heer Bram achternaam weet ik niet
Mooie producten maar slechte plaatsing. Via het project de sanitaire ruimtes laten doen. Zowel de wand als de vloertegels zijn schots en scheef, ongelijk, slecht gevoegd en gekit. De oplossing voor de vloer was een financiële vergoeding, het wandtegelwerk wordt ontkend en blijft onopgelost. Dit nnoit meer. Als je de keus hebt, kies voor een ander, ik ben geen tegelzetter maar zo had ik het ook nog wel gekund!
Wij kwamen niet aan de beurt. Had maar een kort verzoek maar moest voor de afspraak 3 weken wachten. En dan kwamen we nog niet aan de beurt. Gelukkig konden we dezelfde tegels ergens anders bestellen. Arrogant clubje.
Voor de verhuizing naar een appartement waren we opnieuw op zoek naar vloertegels. Die hadden we in het vorige huis en bevielen goed. Omdat er risico's waren met de geluidsoverdracht kozen we nu voor click pvc. De ontvangst bij Lingen Keramiek was uitstekend. Arjan Dalm ging op zoek naar pvc, dat qua kleur en uitstraling deed denken aan de tegels uit het andere huis. We wonen er nu een week en de vloerbedekking bevalt uitstekend. Het is volgens planning gelegd op een heel deskundige wijze. We zijn opnieuw heel tevreden over Lingen Keramiek. Klantvriendelijkheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel.
Groot assortiment aan tegels. De kwaliteit van de producten zijn zeer goed. In de winkel nemen ze de tijd voor je. Echter qua service is het slecht gesteld. Wil je een aanpassing doen of heb je aanvullende vragen, dan is het een drama medewerkers te pakken te krijgen. Ook qua planning is het drama. Je moet overal achteraan gaan. Heb je een kast besteld en de monteur is geweest dan gebeurt er meer dan een maand niets. Terwijl je al 1,5 maand geen kledingkast hebt, alles staat in dozen, kunnen niets vinden. Dat geef je ook aan maar er is geen enkel begrip. Ook de planning van de montage van de kast is een ramp. De medewerkers hebben het te druk met de afspraken in de winkels en met name voor projecten. Ook een tekening laten maken in de winkel voor een Allure kast duurt een eeuwigheid. Terwijl bij een andere zaak binnen een kwartier een tekening is opgesteld precies zoals je wilt. Heb je voor duizenden Euro's gekocht, dan wordt je zo behandeld. Echt jammer en triest. Stuur je een e-mail naar de Directie, geen enkele reactie. We zijn er erg verdrietig over. Mensen die het werk uitvoeren zijn wel echte vaklui en nogmaals de producten zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn eerlijke mensen en onze review is gebaseerd op waarheden. De winkel c.q. verkoper zal natuurlijk het tegendeel bewijzen zoals dat altijd zo gaat.
Vandaag een globale berekening laten maken. We hebben een woning gekocht in een project en willen niet de tegels die standaard zijn en wilde dus andere tegels uitzoeken voor onze badkamer en toilet. Dit kwam op ruim 5100 extra! Ongehoord veel. Ook zijn ze niet transparant over de prijzen. We hadden een fijn gesprek en zijn goed geholpen door de verkoper daar lag het niet aan. Ongehoord deze prijs.
Goed ontvangen vandaag. Veel keuze betreft tegels en vloeren. Je krijgt de juiste informatie op je vragen. Bestelling gedaan en zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid