facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lindsey's Visspeciaalzaak Wijk bij Duurstede

Lindsey's Visspeciaalzaak Wijk bij Duurstede

Info

Lindsey's visspeciaalzaak is gevestigd in Wijk bij Duurstede. Wij zijn jonge ondernemers met een grote passie voor vis en visspecialiteiten.

Adres: Veldpoortstraat 12, 3961 BL Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343447905
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Veldpoortstraat 12
Postcode: 3961 BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Figaro Antonio Figaro Antonio 142 meter Prima kapper. Knipt goed en erg vriendelijk.
Recensies
Mooie winkel, pas verbouwd lekkere verse producten. Aanrader
Onlangs nieuw harinkje dat ter plekke schoongemaakt werd gegeten als eerste kennismaking. Zaak ziet er prima uit en heeft 'n uitstekende indruk op nij nagelaten. Binnenkort ga ik zeker nog 's langs !
Heerlijk ontbeten met een goed portie kibbeling
Hadden trek gekregen toen we aan het toeren waren langs de Lek, en toch maar even het centrum van Wijk in gedoken. Hadden trek in een vette hap, maar liepen hier langs en konden de verse vis niet weerstaan. Duurde even voordat het klaar was, maar wat een fantastische kibbeling je moet wel van flinke happen houden want het zijn grote stukken. Ietsje kleiner zou wel mogen, maar dat is een hele kleine kanttekening. Zeer vriendelijk geholpen, en uiteraard volgens de covid-maatregelen. tot een volgende keer!
Hier alleen even 'n nieuw harinkje geproefd, dat ter plekke schoongemaakt werd, dus vers van 't mes !
Lindsey heeft ons vandaag zeer verrast met de visschotel zalm de luxe. GEWELDIG. Heerlijke vissoorten, voortreffelijke zalmsalade en mooi opgemaakt. Voor de echte lekkerbekken!
Wat een geweldig product wordt hier geleverd! Mooie winkel met vriendelijk personeel en eigenaren. En de kwaliteit: top!!! Zeker complimenten voor de verse haring. Je proeft de zee plankton in de botermalse vis. Het omrijden waard. Anton van Aart
Top viswinkel met leuk personeel en super lekkere vis, vooral de haring
Heerlijke kibbeling met patat gegeten. Echt een aanrader
Haal regelmatig haring, makreel en bakkie kibbeling. Altijd lekker en vers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid