facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lindessa Lingerie Best

Lindessa Lingerie Best

Info

Lindessa is de lingerie speciaalzaak van Best en omstreken. We zijn gespecialiseerd in Lingerie, Dames nachtmode en Badmode. Voor de heren hebben we ondermode in de collectie.



"Wij van Lindessa Best helpen je bij de zoektocht naar de perfecte bh. Want wij willen ons allemaal mooi voelen toch? Jong of oud maakt hierin geen verschil. Wij streven ernaar om jou de persoonlijke aandacht te geven die jij verdient. Wij hebben een ruim aanbod in de mooiste lingerie, nacht- en badmode merken. Naast de mooie collectie voor de dames hebben wij voor de heren een ruime keuze in nacht- en ondermode. Kom eens vrijblijvend langs in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!"
Adres: Boterhoek 15, 5683 AS Best
Telefoonnummer: 0499-398808
Stad: Best
Route: Boterhoek 15
Postcode: 5683 AS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lindessa webshop, Lindessa Sale, Lindessa Noordwijk, Lindessa Naaldwijk, Lindessa Deurne, Lindessa Alkmaar, Lindessa Baarn, Lindessa Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LaSlip LaSlip 3 km LaSlip is een high-end lingerie merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren va...
Recensies
Goed advies en vriendelijk personeel
sorry maar ik vind het dus echt geen vak bekwaam personeel.. ik kwam er voor de eerste keer en om mijn maat opnieuw te laten opmeten en daar klopte totaal niets van. scheelde 2 /3 maten. ze zei een b maar ik kom meestal op een D/E weinig keus en ik had er niet veel vertrouwen meer in.
Hier word je echt prima geholpen! Omdat het oktoberactiemaand was, eindelijk 's m'n bh-maat echt laten opmeten, en guess wat: al jaren een totaal verkeerde maat. Dankzij het uitgebreide advies nu een goed zittende bh. Ok, ze zijn aan de prijs ik kocht altijd heel goedkope bij de Hema of zo , maar dan heb je wel kwaliteit! Heel blij mee. Ik koop ze voortaan hier!
Vriendelijke en vakkundige dame die mij heeft geholpen. Ze nam echt de tijd om mij te helpen.
Geweldig geholpen, heel blij dat het eindelijk weer kon.
Je wordt er super fijn geholpen!!!
Ze hebben tijd om je te helpen
Mooie spullen voor mijn vrouw en prettig en vakkundig personeel.
Hele goede adviezen, vriendelijk personeel.
Goede service en kwaliteit en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid