facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linders Kampeerauto's VOF

Linders Kampeerauto's VOF
Adres: Hilakker, Bolle Akker 3, 5761 RW Bakel, Nederland
Telefoonnummer: 0492 342 508
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Bakel
Route: Bolle Akker
Huisnummer: 3
Postcode: 5761 RW


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
We hebben Linders kampeerauto’s zeer positief ervaren.nMaarten en zijn team zijn “Top”, vakmensen die weten wat service is. De klanten staan op de eerste plaats en niets is teveel voor hen. Voor Belgische kopers is dit de place to be. Wat in BE niet lukt bij de Carthago dealers is voor Linders Kampeerauto’s geen enkel probleem. Alle opties die we in BE af fabriek niet konden krijgen hebben we probleemloos gekregen op onze nieuwe Chic C-line.nVan harte dank dat we jullie hebben leren kennen en dank voor alles wat jullie voor ons deden. Jef en Chris uit België.
Camper gekocht via Linders. Een keurig bedrijf, netjes en vriendelijk en goed ontvangst gehad toen we kwamen kijken voor een camper. Bij ophalen van de camper, ondanks dat het om een consignatieverkoop ging, werd de camper op eenzelfde manier afgeleverd als dit gebeurd via Linders zelf. We kregen een volledige tour met uitleg over de camper en de opties, volledig vol getankt afgeleverd met een bloemetje en fles wijn.nTeam Linders bedankt!
Slechte service. Althans bij mij, potentiele nieuwe klant, wordt niet serieus genomen. Jaren 90 verkoop praatjes, snel erbij zijn want veel vraag naar en kijken heeft weinig zin., kan niet reserverern waren de woorden. Dus afgehaakt om vervolgens te zien dat de camper al 3 weken op gereserveerd staat. Bij andere klant kon dat dus blijkbaar wel. Nieuwe klanten zijn dus niet zo belangrijk bij Linders, althans dat is mijn mening. Dan bij reactie op mijn verhaal nog niet eens een excuus, maar blijkbaar is dit normaal. Voor mij dus geen Linders meer. Willen mij niet als klant, ok dan. Veel succes.
Geweldig goed geholpen, Carthago dealer die ons heeft geholpen met onze problemen die de camper had na aankoop en die de verkoper niet direct kon verhelpen, ondanks dat we hem niet bij Linders hebben gekocht, toch een super service.
Onderweg naar Spanje maar de avond ervoor ontdekt dat ik lekkage aan de douchekraan heb, ws door vorst.nOp de gok langs Linders gereden Carthago dealer in de hoop dat zij konden helpen. We zijn gelukkig fantastisch geholpen, ondanks dat er een monteur ziek was en het dus krap was. Niettemin netje gerepareerd en we konden weer verder. En al die mooi Carthago’s en Knaus campers in de showroom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid