facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linders Kampeerauto's

Linders Kampeerauto's

Info

Verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie aan alle merken campers. BOVAG-aangesloten en dealer van Knaus en Carthago campers.

Geschiedenis

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte camper, dan moet u echt eens onze showroom in Bakel bezoeken. Daar staan voor u de laatste modellen van Carthago en Knaus klaar.

Linders Kampeerauto's is officieel dealer van deze topmerken. Uiteraard leveren wij op verzoek ook andere merken campers.



Daarnaast bieden wij een ruime keuze in gebruikte campers van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Deze website laat er enkele van zien.

Natuurlijk kunt u ze ook in onze showroom komen bekijken en beproeven. Loop vrijblijvend eens binnen, of maak telefonisch een afspraak zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.



"Camperdealer: Verkoop, onderhoud & verhuur. Dealer van Carthago en Knaus. BOVAG-erkend."
Adres: Bolle Akker 3, 5761 RW Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492 34 25 08
Stad: Bakel
Route: Bolle Akker 3
Postcode: 5761 RW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Grootste camper dealer Nederland, Campers te koop Bakel, Linders occasions campers, Tweedehands camper dealers, Kampeerauto s, Camperdealers Nederland, Opbouwnummer camper, Carthago dealer aachen
Recensies
Vandaag weer uitstekend geholpen door Maarten en zijn team bij het onderhoud aan onze camper. Zij hebben allemaal veel kennis van zaken en denken altijd in oplossingen. Blij dat wij onze nieuwe Carthago hier hebben gekocht. Henri en Karin Pelleboer.
Vijf sterren voor een uitmuntende service! Wat een fijne mensen werken er bij Linders Kampeerauto’s. Wij raden iedereen aan die voor Carthago of Knaus wil gaan, zaken te doen met Linders. Niets is te veel en ze staan echt voor je klaar. De klant is koning bij Linders! Waar vind je dat nog tegenwoordig? Fam. Pelleboer, Deventer.
Er staan mooie campers waar je een kijkje in mag nemen. Ze geven goed advies en het onderhoud van de camper is ook prima.
Wij vinden de service bij Linders uitmuntend. Wij zijn al 3 keer “en route” prima geholpen door het team van Linders. 1. T-koppeling in waterleiding gaf lekkage. 2. De sloten waren niet kapot, maar de sleutel was versleten.3. Nieuw relais geplaatst bij omvormer, waardoor deze niet geheel vervangen moest worden. Alles Vakkundig en Vriendelijk opgelost, dank hiervoor. Onze Carthago is 7 jaar oud.
Helaas hebben we het moment geen camper Maar we aanbevelen deze zaak van harte Altijd correct behandeld door Maarten en zijn personeel En altijd goed eerlijk advies Als we weer een camper mochten hebben komen we daar zeker terug
Onze eerste contacten met Linders waren in April 2021, nadat wij bij een particulier een Chic S Plus I51 uit 2015 gekocht hadden. De boordcomputer bleek defect. Alleen Linders bleek dit onderdeel in voorraad te hebben. Zelfs in Duitsland bij de fabriek en bij RSF in Ochtrup was het onderdeel niet meer leverbaar. Gebrek aan de juiste chips maakt levering van dit soort onderdelen uitermate lastig. Daarna hebben we de camper in het najaar een grote beurt laten geven bij Linders. Chris, de monteur, bleek zeer vriendelijk en uitermate bekwaam. Hulde. Wij zullen zeker onze Carthago in de toekomst laten servicen door Linders. De geleverde kwaliteit is de afstand naar Bakel zeker waard.
Zeer vriendelijke medewerkers Met aflevering van onze Camper alle tijd genomen voor uitleg.
Met de deur van het woongedeelte van onze Carthago-camper die op slot zat en niet meer open ging, meldden wij ons op maandagochtend 27 aug. j.l. -tijdens onze thuisreis- bij de Fa. Linders. Hoewel de monteurs zeer druk waren regelde dhr. Maarten Linders dat e.e.a. direct aangepakt kon worden. De diagnose was : een gebroken veertje in het slot. Het onderdeel 11 jaar oude Carthago hadden ze in voorraad. Na een half uurtje repareren konden we verder met een gerepareerde deur. Een service voor een NIET-klant. Een adres om terug te komen. Nogmaals dank.
De bestelde onderdelen snel kunnen ophalen en goede service verleend en prima advies gekregen over huishoud accu's
Had onderdelen besteld zeer goed geholpen eerste via de mail toen nog een keer via de telefoon. Kreeg een mail dat de onderdelen binnen waren. Zijn er naar toe gereden werden zeer vriendelijke ontvangen kregen een kopje koffie aangeboden.Personeel zeer klant vriendelijk alles volgens de corona regels. Dit is een top bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid