facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linde te Koppele Fotografie & Ontwerp

Linde te Koppele Fotografie & Ontwerp

Info

Beginnend fotograaf voor onder andere:
- familieshoots
- babyshoots
- loveshoots
- feestfotografie

Bij interesse mail me of stuur me een privébericht!



"Linde te Koppele Fotografie & Ontwerp is gespecialiseerd in newborn-, zwangerschap- en trouwfotografie. Newborn- en zwangerschapsshoots kunnen plaatsvinden in de knus ingerichte studio, bij jou thuis of op een buitenlocatie naar keuze. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden."
Adres: Wandersweg 1, 7104DD Winterswijk (gemeente)
Stad: Winterswijk
Route: Wandersweg 1
Postcode: 7104DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotostudio PilonMedia Fotostudio PilonMedia 5 km Onlangs onze bruiloft laten vastleggen door Romy. Ze is heel flexibel wanneer er wat ...
Hans ter Linde Video Hans ter Linde Video 5 km Deze facebookpagina wil laten zien de schoonheid van Winterswijk in/en de Achterhoek ...
Recensies
Linde heeft ons 2 minder fotogenieke vrouwen super leuk en spontaan vastgelegd. Ze weet je fijn op je gemak te stellen en zowel de trouwfoto's als de zwangerschapshoot zijn daardoor echt super geworden! Daarnaast is Linde duidelijk en snel in haar communicatie, bewerking en ontvingen we de uiteindelijke foto's ook snel. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en kunnen iedereen aanbevelen om bij Linde een zwangerschapshoot of bruiloftsreportage te boeken.
Wij hebben een newbornshoot bij Linde gehad. Erg tevreden met het eindresultaat! Ze deed ook moeite om ons oudste zoontje op zn gemak te stellen. Foto’s waren ondanks de feestdagen snel klaar, en erg mooi bewerkt!
Gezellige fotoshoot gehad. Linde is erg enthousiast en erg geduldig om iedereen op de foto te krijgen, ook een peuter die niet wil. Erg blij met het resultaat.
Linde heeft onze bruiloft in 2022 gefotografeerd en we zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en de samenwerking van begin tot eind. Ze is enthousiast, denkt veel mee en is makkelijk en snel in de communicatie. De foto's zijn spontaan en natuurlijk door haar informele stijl, we voelden ons de hele dag op ons gemak. Aanrader!!
Al een aantal shoots gedaan bij Linde! Altijd zo gezellig en leuk. Ze is zo gegroeid afgelopen jaren, ik zou iedereen een fotoshoot aanraden!
Linde is ontzettend enthousiast, staat open voor nieuwe ideeën en een fijn persoon waar je je snel vertrouwd bij voelt. Ze heeft er echt oog voor en maakt prachtige foto's! Wij hebben een fotoshoot gehad met onze hond en ook de zwangerschapsshoot heeft Linde gedaan. Wat heeft ze dit moment bijzonder vastgelegd, wij zijn daar heel blij mee! Wij kunnen Linde zeker aanrader voor een fotoshoot!
Hele fijne shoot waarbij ze alle tijd nam, en een prachtig resultaat! Niet zo standaard, maar heel mooi en spontaan.
Goede en gezellige loveshoot gehad met Linde. Ondanks dat wij een gratis shoot gewonnen hadden nam ze echt de tijd voor ons en binnen 1 dag hadden wij de foto's al binnen! Ook fijn dat ze alle 'goede' foto's stuurt en dat zij geen limiet heeft aan hoeveel foto's je van haar krijgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid