facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linde College

Linde College

Info

Het Linde College is een regionale scholengemeenschap met een breed aanbod aan onderwijssoorten (VMBO t/m VWO). Uniek aan de school is dat wij er bewust voor gekozen hebben om alle leerlingen onderwijs aan te bieden in één lesgebouw.

Adres: Drafsportlaan, 8472AS Wolvega
Telefoonnummer: 0561-691700
Stad: Wolvega
Route: Drafsportlaan
Postcode: 8472AS



op zoek naar gerelateerd: Technasium Wolvega, Technasium Linde College, Linde College Wolvega Vacatures, Plattegrond Linde College, Linde college magister, Linde College ziekmelden, Linde College verkort lesrooster, Basisschool Wolvega
Recensies
goede school alleen geen pinda verkoop en de schoonmaaksters zijn irritant
Erg slechte school. Roosters waren gewoon slecht. Extreem veel tussenuren en veel korte dagen van 1/2 lesuren. En daar moest ik 20 km op en neer voor fietsen. Pesten? Werd geen zak aan gedaan. Met toetsweeken kregen we 3 dagen van te voren het schema van wat we moeten leren. Verder zijn algemene zaken slecht geregeld. En voornamelijk minder goede docenten. Maar mvr de boer en mvr bosma zijn erg leuke docenten. Examentrainingen waren redelijk maar heb er persoonlijk niet veel aan gehad behalve voor wiskunde examengala was wel erg goed gedaan Maar diploma uitreiking weer niet. Maar heb mijn vmbo gt diploma gehaald dus op naar drenthe college!
meneer Oostmeijer verdiend een standbeeld.
Ze geven eten zonder kaas terwel er wel weer gevraagd voor kaas kan echt niet dit. En het was niet eens lekker.
Leuke school maar mis nog een tiktok zone. Nu mijn favoriete youtuber ItsJeazz van school is, is alles ook een stuk minder leuk.En waar is die goulash? Ook probeer ik al wekenlang op een factionserver een huis te bouwen, maar de ICT-mensen griefen ons steeds D:
De roostermaker van deze school zat waarschijnlijk hevig aan de crack toen ie het aan t maken was, en haal plenda weg niemand doet er wat mee.
Negatief: geen bier verkrijgbaar, dure panini's, veel pesterijen Positief: matige lessen, mevrouw fakkert
Ik wil de reviews omhoog hebben
als je niet op een stinkende kofie school wil ga naar TERRA WOLVEGA !
Crack was erg goedkoop top school, stink wel naar koffie tho.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid