facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linda's Trimsalon en Shih Tzu's

Linda's Trimsalon en Shih Tzu's

Info

Trimsalon te Neede
Hobbymatig, maar verantwoord fokker van de Shih Tzu
Officieel gecertificeerd chipper van honden en pups

Geschiedenis

Bij Linda's Trimsalon staan hond en eigenaar voorop.
Uw viervoeter wordt van een passend en mooi toilet voorzien. Bij ons heeft
u de mogelijkheid om bij de behandeling van de hond aanwezig te zijn!
Tevens gecertificeerd chipper!

Adres: oranjelaan 5, 7161CT Neede
Telefoonnummer: 0651216368
Stad: Neede
Route: oranjelaan 5
Postcode: 7161CT


Recensies
Akira en Demon zien er weer netjes uit en ze ruiken heerlijk . Monique is erg lief voor ze en ze zijn goed verwend . Ze heeft veel geduld en kijkt echt naar wat de honden nodig hebben en dat vind ik erg prettig. Ik raad happy dog tail dan ook zeker aan .
Nette trimsalon en je kunt er goed en eerlijk advies verwachten.
Mijn honden waren nu de tweede keer bij Monique. Zij neemt de tijd, en is echt lief met mijn schatjes. Ze weten ook heel goed waar Monique woont. Met de resultaten ben ik altijd super blij.
Vanmorgen voor het eerst met onze Golden Retriever naar de trimsalon.. Erg spannend maar Monique heeft het fantastisch gedaan. Heel blij met het resultaat!
Bij trimsalon Happy Dog staat de hond voorop. Mijn hond had geen goede ervaringen met trimsalons maar hij gaat kwispelend naar Monique en gaat met tegenzin weer mee naar huis. De reactie van de hond zegt alles. Daarnaast gaat alles in overleg zodat men niet voor verrassingen komt te staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid