facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linda's Lodge

Linda's Lodge
Adres: Wildforsterweg 17 63, 3881 NH Putten, Nederland
Staat: Gelderland
District: Putten
Stad: Putten
Route: Wildforsterweg
Huisnummer: 17 63
Postcode: 3881 NH


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Heerlijk verblijf gehad in Linda’s Lodge. Alles heel netjes, met zelfs een kadotje voor onze dochter en ons hondje. Het ligt aangrenzend aan de Veluwe en naast het verblijf is een natuurtuin met natuurwinkeltje met streekproducten. Wij hebben het hier geweldig gehad en komen zeker nog eens terug!
Zijn er 4 nachten verbleven en het was heerlijk bijkomen en als je de rust wilt vinden is dit de plek, omgeving van putten veel te beleven en veel groen om er te wandelen, dit is zeker een aanrader.
Een heel mooi huis. Wij voelen ons zeer op ons gemak. We werden heel vriendelijk ontvangen met een persoonlijke kaart + wijn en lekkers voor de hond. Keuken is goed uitgerust, wij hadden liever een oven gehad in plaats van een vaatwasser. Kussens zijn bijzonder, dat wisten wij niet, maar je went er wel aan, net als het ronde bed. De bank is super comfortabel. Een paar extra haken om op te hangen zouden handig zijn bijvoorbeeld een handdoek aan de gootsteen of direct bij de ingang.nnVanaf hier hebben we een geweldige en ontspannen vakantie in Nederland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid