facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linda Coaching en Training

Linda Coaching en Training

Info

coaching I training I NLP I kind I kinderen I communicatie I neurolinguistisch programmeren I verandering I persoonlijke ontwikkeling I bewustwording I verbinding

Geschiedenis

Coaching en training, communiceren met je kind, NLP, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording.

Het raakt me wanneer er geen verbinding is tussen ouders en hun kind. Wanneer er voorbij wordt gegaan aan behoeften of gevoelens van kinderen. Soms door haast in het al zo drukke dagelijkse programma en soms ook doordat zoveel andere zaken om ons heen de aandacht afleiden.

In dit drukke en digitale tijdperk worden écht contact en échte verbinding schaars als we niet uitkijken. We zijn met zoveel dingen tegelijk bezig en hebben zo’n druk programma, dat het soms lastig is om even stil te staan en echt aandacht te hebben voor elkaar. Terwijl iedereen gehoord en gezien wil worden, wijzelf én onze kinderen.

De verbinding tussen ouders en hun kind en de hechting - de band - die daardoor ontstaat, is essentieel voor een evenwichtige persoonlijkheid op latere leeftijd.

Echte verbinding komt tot stand wanneer je de tijd neemt om te luisteren, te kijken wat er speelt bij je kind en zijn gevoelens te erkennen.

Ook als ouder en opvoeder communiceer je natuurlijk op je eigen manier, vanuit jouw eigen wereldbeeld en vanuit wat jij belangrijk vindt. En dat geef je door aan je kind. Soms kan het goed zijn daarbij stil te staan en te bedenken wat jij belangrijk vindt om inderdaad aan je kinderen mee te geven.

In de drie trainingen die onderdeel uitmaken van de reeks “Makkelijk communiceren met je kind” wordt aandacht besteed aan de manier waarop jij zelf communiceert en hoe je kind daarop kan reageren, krijg je inzicht in de manieren waarop je kind de wereld waarneemt en hoe je daarop kunt inspelen en ga je aan de slag met taalgebruik en woorden. Door woorden anders in te zetten in de communicatie krijg je soms heel andere resultaten.

Leer meer over je eigen manier van communiceren en die van je kinderen. Daardoor kan meer verbinding ontstaan in je relatie met je kind, waardoor de communicatie makkelijker verloopt.

Adres: Brunelhof 4, 1441PG Purmerend
Telefoonnummer: 06-11885985
Stad: Purmerend
Route: Brunelhof 4
Postcode: 1441PG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Route2Leadership Route2Leadership 2 km Empowerment Events. Jezelf of ander(en) in staat stellen eigenmachtig te beslissen en...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid