facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lincks Personal Recruitment

Lincks Personal Recruitment

Info

Lincks Personal Recruitment



"Persoonlijke & ervaren recruitmentpartner in de regio! Onze passie is verbinden!"
Adres: Viltweg 1L, 3295 KT 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 085-9028121
Stad: 's-Gravendeel
Route: Viltweg 1L
Postcode: 3295 KT



op zoek naar gerelateerd: Ben je stressbestendig kun je een concreet voorbeeld noemen waaruit dat blijkt
Recensies
Via Lincks werkzaam bij een bedrijf met functie die goed aansluit op mijn studie! Binnen een paar weken kon ik aan de slag en ben nu bijna volledig ingewerkt op de afdeling. Foto: The Greenery Logistics
Recentelijk afgestudeerd en ik wilde graag bij mij in de buurt in de beauty branche werken. Mij eigen zoektocht verliep niet erg soepel, maar toen werd ik benaderd door Tamara via LinkedIn met een geweldig aanbod! De functie vervulde al mijn wensen en ben er daarom ook zeker op in gegaan. Lincks heeft écht leuke banen en het zijn geen “irritante” recruiters die alleen aan zichzelf denken. Ze kijken echt met je mee en wat je graag zou willen. De communicatie is duidelijk en je kan ze altijd een vraag stellen. Ontzettend tevreden en zou het zeker aanraden!
Via Lincks heb ik mijn nieuwe baan gevonden in een kwestie van weken. Het contact met Lincks was vlot en vriendelijk. Zij denken goed met je mee in je zoektocht naar een nieuwe baan en doen veel moeite voor je. Zeker het aanraden waard!
In 2016 kwam ik voor het eerst met Lincks in contact en dat voelde vanaf de eerste kennismaking met Annemieke direct goed. De persoonlijke aanpak sprak mij in het bijzonder aan, want men denkt graag met je mee en toont een oprechte interesse in naar wat jou als persoon drijft. Al met al was die herinnering dusdanig positief dat Lincks altijd bij mij is blijven hangen en dat ik ze in 2022 heb benaderd tijdens een zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Met succes, want inmiddels ben ik gestart bij een nieuwe werkgever die ik via Lincks heb gevonden. Dank aan Arjan en wederom! Annemieke voor het fijne contact, dat ik opnieuw als zeer persoonlijk en positief heb ervaren!
Via LinkedIn terecht gekomen bij iemand van Lincks, vanaf het begin goed contact gehad en super geholpen. Uiteindelijk via Lincks een baan weten te krijgen, waar ik het tot nu toe enorm naar mijn zin heb. Ik heb met meerdere mensen van Lincks contact gehad en ze zijn allemaal heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Voor het eerst via een recruitment bedrijf aan een baan gekomen. Heel erg goed bevallen! Fijn contact en snelle reacties van Tamara. Ook om de wensen van beide partijen zo goed mogelijk te kunnen realiseren raad ik jullie aan : Zit nu weer lekker op mijn plekje dankzij Lincks.
Super vriendelijke en meedenkende recruiters. Dankzij Lincks weer een leuke nieuwe uitdaging gevonden waar ik positieve energie van krijg.
Snel een leuke baan gevonden via Lincks. Aardige collega’s die daar werken en houden ook contact met je tot echt alles geregeld is.
Zeer professioneel, snel en efficiënt in het handelen, matchen en de communicatie! Uitstekend begeleiding en management van het proces allround! shout-out Sharon van der Haven
Ik ben ontzettend goed en snel aan een nieuwe baan geholpen. Eerst een heel fijn kennismakingsgesprek en binnen 3 dagen kon ik op sollicitatiegesprek komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid